Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 12:39   #5
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşım Ekrem e eleştiri yapacağın en son şey yeteri kadar savaşmadı olabilir ya. Ekrem in teknik kapasitesini ben de ilk geldiği zamanlar çok eleştirdim ayağına çok hakim bir oyuncu değil gerçekten ama bir ortasaha olarak o kadar iyi mücadele ediyor ki ön tarafta hücum presinin en önemli noktalarından biri ekrem diyebiliriz hatta. Ayrıca topu ileri taşıma konusunda da çok önemli bir oyuncu ekrem son hareketleri doğru yapamayabilir ama hücuma çıkma konusunda Ekrem oldukça faydalı işler yaptı sahanın her yerindeydi ya. Bobo ve Tello nun yapması gerekeni yapıp sürekli top aldı İsmail le beraber. Şimdi İsmail ve Ekrem sorumluluk aldı diye biz bu adamlara nası kızabiliriz adamlar takımı hücuma çıkarmak için Old Trafford gibi bir cehennemde bütün yükü omuzlanıyorlar buna saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Tello nun ayağına sağlık çok güzel bir gol attı ama onun dışında topa koşmadı bile savaşmadı diye ona derim ben. Bobo da çok top kaybetti ille de eleştiri yapcam diyorsanız Ekrem den önce konuşmanız gereken adamlar var.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla