Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2009, 13:13   #9
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Abi bu defa sen benden önce davranmışsın emeğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Bugün bu durumdan rahatsız olmaları gayet normal. Bu takım lig'te artık çok zor tutulur takım havaya girdi kötü oynasa bile kazanmaya alıştı. Futbolcular bu bilinçle sahaya çıkacaklar. Bu durumdan tabi rahatsız olacak basın onların istediği 2 büyük yaratabilmek. Beşiktaş'ın bu planı bozması işlerine gelmez rant kapıları kapanır.

Dün gece alınan galibiyet çok önemli. Ben kimin oynadığına değil hangi formaya karşı oynadığıma bakarım. Tarih Beşiktaş Manu'nu yedek kadrosunu yendi demiyecek. Tarih Beşiktaş Old Trafford'ta Manu'nun 23 maçlık yenilmezlik unvanına son verdi diyecek.

Bugün dış basında bile alınan galibiyetin yankıları var. Bizim basın yayın organlarımızın sahte vatanseverliğini 2 gün sonra hepimiz görücez. Konu diğer iki kulube kaydırılacak gündem değişecek.

Bu başarıyı çekemeyen eziklere sadece bugüne kadar katıldığımız şampiyonlar ligi maçlarına bakmalarını tavsiye ediyorum. Her katılışımızda bir devi malup ediyoruz. Kim mi bu takımlar ;

97-98 sezonu Beşiktaş-Paris Saint Germain : 3-1
00-01 sezonu Beşiktaş-Barcelona : 3-0
03-04 sezonu Chelsea-Beşiktaş : 0-2
07-08 sezonu Beşiktaş-Liverpool : 2-1
09-10 sezonu Manu-Beşiktaş : 0-1

Bu liste her Şampiyonlar Ligi'ne katılımda genişleyecek. Eziklikte sınır tanımasınlar listeye baksınlar saygı göstersinler.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla