Trabzonspor takimini bu yil 3 defa izledim. Orta sahalari oyun kuramiyor, kuramadiklari gibi muthis top kayiplari var. Bu yuzden maca agirligini koyamiyorlar.
Orta sahada bu topkayiplari yuzunden defanslari hep zor durumda kaliyor. Burada onemli olan Trabzonspor defansina (stepanova) oyun kurdurtmamak. Bu sayede Trabzonspor tamamen oyundan duser sahada istedigimiz gibi at oynatiriz.
Trabzonspor forvetine gelince onceden belirttigim gibi orta sahanin calismayisi forvetlerede yansiyor. Is tamamen Yattaranin kisisel becerisine kaliyor. Onunda sakatlanmasi tam isimize gelecek.
Bugun Musampayi almislar. Onun evine yerlesmesi idmanlara cikmasi ve takima adapte olmasi en az 3 haftayi alir.
Bize gelince, en buyuk avantajimiz Nobre. Bu macta I.Toromanin oynamamasi bence dezavantaj degil. Aksine avantaj olarak goruyorum ben. Sagdan iyi bindirmeler yapabilirse ali t. trabzonu cimlere gomeriz.Soldan ricardinho sagdan Burak Gobekten Delgado ve Kleberson ile cok pozisyona gireriz. Topu yerden oynayip kanatlara tasimamiz lazim.
Benim gorusum bu mac 3 neticeli. 3-0, 4-1,5-1.
Besiktas 4ever |