Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Nedir bu bilgisizlik anlamiyorum. Tamam adam 4 sefer bacak arasi atti, cok iyi oynadi, ama her bacak arasi atan adami alsak her hafta 5 oyuncu degistiririz! Bir defa bu takimda zaten Delgado, Ricardinho ve KLeberson var, ikincisi ise bu adam sadece 1 mac boyle oynadi, bakalim 4-5 hafta nasil oynayacak? Her iyi mac cikaran oyuncuyu BJK'ya getirmek icin topic acsak bu forum coker vallahi, bence son derece gereksiz ve manasiz bir topic olmus... |
dostum futbolla ilgili yorumlarını okuyorum fena değil teknik anlamda güzel önerilerin oluyor ancak futbol dışına çıkınca aynı kaliteyi gösteremiyorsun bu topic cangele fener maçında 4 bacak arası attı veya iyi oynadı diye açılmadı her hafta iyi oynayan oyuncunun da besiktaşımıza getirildiği yok ben bu adamı geldiği günden beri takip ediyorum kalitesine inandığım için ayrıca iki arjantinli olarak delgado ile de iyi anlaşırladı diye topic açtım yorumlarda biraz daha dikkatli olmanı öneririm açılan topiclerin değerlendirmesini bırak moderatörler yapsın sen yorum yap ama sadece futbolla ilgili yorum yap yaşın daha genç faydasını görürsün zamanla. ayrıca sezon sonu bu futbolcunun nerde oldunu hep beraber göreceğiz. öpüyorum yanaklarından seni.