Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2009, 13:58   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önce (A) Takım Sonra Milli Takım

Click the image to open in full size.
Beşiktaş A2 futbol takımında forma giyen Orhan Gülle, hedefinin (A) takıma çıkarak, orada kalıcılığı sağlamak olduğunu söyledi.

Orhan Gülle, Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan, TamSaha Dergisi'nin Aralık ayı sayısında yer alan röportajında, kendisine güvendiğini ifade ederek, ''(A) takıma çıkıp, orada kalıcı olmak istiyorum. Bu şans şu ana kadar gelmedi. Geldiği zaman en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum. Kendime güveniyorum. Turkcell Süper Lig'de oynamak ve başarılı olmak istiyorum. Sonra tabii ki Avrupa'da oynamak isterim. İngiltere ve İspanya'da oynamak, Barcelona veya Arsenal forması giymek en büyük hayalim'' dedi.

Türkiye'de büyük kulüplerin orta sahalarını yabancı oyunculardan kurduğunu anlatan Orhan, ''Böylece altyapılardaki orta saha oyuncularının da şansı azalıyor. Bu konu biraz da teknik direktörlere bağlı. Gençlere önem veren bir teknik direktörse, şansımız artıyor. Bize de, verilen şansı iyi değerlendirmek düşüyor'' diye konuştu.

Orta sahada görev alan yabancı oyunculardan Alex ve Ernst'i beğendiğini dile getiren Orhan, ''Benim mevkime göre biraz daha hücuma dönük oynuyor, ama bence en iyisi Alex. 'Koşmuyor, mücadele etmiyor' diyorlar, ama takımına katkısı ortada. Kendi mevkimde ise kesinlikle Fabian Ernst'i çok beğeniyorum. Hırsı, mücadelesi ve oyunun her iki yönünü de oynamasıyla bence ülkemizdeki en iyi orta saha oyuncusu'' değerlendirmesinde bulundu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla