Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2009, 01:13   #5
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kanka çok yerinde tespitler öncelikle eline sağlık.

Şimdi geçen sene ki şampiyonluktan başlayalım geçen sene rakipler kötüydü yarışta tek kaldık şampiyon olduk balına şampiyonluk ya bu yarışta her sene bir takım şampiyon oluyor. Şampiyon olan takım diğer takımlara göre daha az hata yapan takımdır. Bu mantıkla gidersek her sene bir takım balına şampiyon oluyor çünkü diğer takımlar şampiyon takımdan daha kötü futbol oynuyorlar.

Trabzon maçı için o kadar gol pozisyonu kacarmı deniliyor iyide kardeşim futbol 11 kişi oynanan bir oyun bu 11 kişi içinden 1 kişi kalede duruyor görevi kaleye topun girmesini engellemek. Yoksa her pozisyon gol olacak diye bir kaidemi var da biz bilmiyoruz. Oyle bir kural varsa kalede kimse olmasın oyle kazanalım da galıbıyet hakkıyla takdır edılsın.

Fenerbahçe karşılaşmasına gelince 90 dk boyunca rakibi ezmişiz. Tek bir poz. bile yokken o penaltıyı çalmadı diye maçın tamamı hakkında yorum yapıyorlar. Hakem o penaltıyı verse bıle o karsılasmadan galip ayrılan biz olacaktık. Bu tarz açıklamaların altına saklanmak buyuk dıye tabır edılen takımlara yakısmıyor aksıne ne kadar kucuk olduklarını gosterıyor.

Manu macına gelince hazımsızlıkta son nokta artık. Başkasının şeyi ile gerdeğe girmeye çok meraklı olan rakip takım taraftarları manu maçı öncesi 8-0 olur 9-0 olur biz zaten önceden kazanmıştık gibi saçma yorumlarda bulunuyordu. Maçtan sonrada yok genç takımıyla oynadınız yok adamlar masus yattı. Arkadaş ben oynadığım takımın armasına bakarım. Kalkıpta o armayı kendi sahasında yeniyorsan bunun tek bir izahı kalıyor zamanında ii koymusuz ki ingiltereden bile yankısı duyuluyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla