Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2009, 15:27   #6
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son yıllarda basında rakiplerde bir hava var.
Beşiktaşın en ufak başarısına galibiyetine hep bir kılıf bir bahane uyduruluyor.

Buna örnek olarak,

- Şampiyoluk : Rakipleri kötüydü hiç kimsede bir şey yoktu Beşiktaş aradan çıktı şampiyon oldu.

- Trabzon Galibiyeti : Trabzon çok iyi oynadı Beşiktaş çok şanslıydı, Trabzonun forvet oyuncuları beceriksizdi.

- Fener Galibiyeti : Hakem penaltıyı vermedi Fenerbahçe maçı kaybetti.

- Manchester Galibiyeti : Manu 2. hatta 3. takımıyla sahaya çıktı Beşiktaş o takımı bile zar zor yendi.

Biz oynarız yeneriz siz anca yorum yaparsınız, o kılıfları siz bizde değil kendibaşınıza geçirin belki çirkinliğinizi örtersiniz.

sampiyonlukdaki rakipleriniz kotuydu siz oyle sampiyon oldunuz diyenlere sizde biz kotuyken sampiyon oluyorsunuz diyorum

trabzon cok iyi oynadi siz balina kazandiniz diyenlere aradaki kalite farkindan oldugunu soyluyorum umut vurmayi bilmiyor ernstle bobo kodumu oturtuyor diyorum

fener macinda penalti verilseydi farkli olurdu diyenlere attigimiz 3 golun ve feneri ezdigimiz bir futbolun oldugunu soyluyorum

manu galibiyetine laf atanlarada kiskananlar catlasin diyorum

takmayin boyle seyleri boylesi daha zevkli oluyor