Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2009, 15:28   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Çok seviyorum seni..

Gözlerinde huzur var..

Parmakların upuzun, narin ama güçlü ellerinde öyle kibar duruyorlar ki..
Yüzünün tam da konumlanması gereken yerine sessiz sedasızca oturmuş kendinden emin bir burun..

Kirpiklerin şaşırarak ve hayretle bakarken; kaşlarına değmekten hiç çekinmiyor..özen ve intizamla sağ dudağını ve sağ kaşını yukarıya çekmek suretiyle yüzde hin bir gülümseme oluşturuyor ki o vakitlerde ölmek, o civarlarda gömülmek isteyesin..

Hayatta, -YADA-dünyada, yok evrende rastlanabilecek, yok yok rastlanamayacak kadar güzel bir gülüşe sahip... sende bunun farkındasın ki; olur olmaz şeylere harcamıyorsun o gülüşü...

Hüznümü, sıkıntımı her an ama her ne olursa olsun her an alıp götürmeye kabiliyetli iki dudak arasını da es geçmemeli tabi..onlar sayesinde sabah şarkılar söyleyerek uyanıp, merdivenleri zıplayarak çıkan bir kızım ben çünkü..
Bir kalbin var ki; kırılmaya alışkın, hazır, narin ama bir o kadar da güçlü bağlarla bağlı kendi dünyasına..

Yorulmaz, isyan etmez, şikayet hiç etmez bir beden..
Sesin var bir de.. huzur ve dinginlik veren, çok derinlerden gelip bir daha asla kulaklardan silinmeyecek olan bir ses ki..
Taptatlı bir yürek.. yorgun ama tatlı; ulaşılması güç ama koskocaman; yer var içeride ama kalabalık : ) , yine de girilesi, görülesi, yaşanası, sevilesi, vazgeçilmeyesi…

Ve tabi bir de hayranlık uyandıracak kadar güzel bakışların var.. kıskançlık uyandıracak kadar etkileyici ve boyunduruğu altına girilecek kadar iddialı..
Hayata karşı nasıl dimdik bir duruştur o öyle.. bütün tabuları yıkabilir bir anda, hatta tabu yok lugatında.. onurlu bir duruş.. kendinden emin..ama bazen bir o kadar savunmasız ki; konuşurken kollarımın arasında buluveriyorum sanki sığınmak, kaçmak ister gibi bana doğru..

Bir de çok güçlüsün.. öyle güçlü ki; her şeye göğüs gerip, her şeyin üstesinden gelebilir; ama kıyamıyorsan karşıdakine o zaman üzülebilir birlikte en saçma şeylere bile..

Şansım
Işığım
Uğurum
Gökyüzüm
Sebeb-i hayatım
Can yeleğim
Ruhumun pırıltısı
Gözümün bebeği
Özüm
Canımın içi
Yüreğimin Diğer Yarısı..
HERŞEYİM....

uzuuuuunn zamanlar yanı başında olacağım senin.. sen de benim.. göndermeyeceğim seni.. gitmek istesen de gidemeyeceksin yanı başımdan öteye..
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla