Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2009, 23:16   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Denizli: İlk Yarıyı Lider Kapatacağız

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig 14.haftası kapanış karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor’a karşı 1-0 galip gelen Beşiktaş’ın teknik direktörü Mustafa Denizli maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte deneyimli hocanın açıklamalarının tamamı;

“Bizim yolumuza devam ederken önemli olan bir şekilde fire vermememiz. Uzun yolculuklar yaptık, yorulduk. Sivas da çıkış arayan bir takım, önünde de uzun bir süre vardı hazırlanmak için. Dolayısıyla keyifli bir maç oldu”.

“Benim yaptığım hesapları yapamayanlar var. Ben kendi kafamda belirliyorum ama bazıları bunu yediremiyor galiba. Beşiktaş’ın grafiği iyi gidiyor. Zorlu maçlar oynuyoruz kadromuzu da düzenli ve iyi bir şekilde kullanmalıyız. Hem takımın form seviyesini muhafaza etmek hem de istediğimiz sonuçları alabilmek için önemli bir uygulama bu”.

“Karşılaşmada bütün net pozisyonları Beşiktaş üretti. Maç keyifliydi ama hak eden kazandı. İlk yarıyı lider bitireceğimize inanıyorum ama bu o kadar da önemli değil”.

“Oynanan futbolun belli bölümleri beni mutlu etti. Karşınızda çok dirençli bir takım var sonuçta. Sivas da iyi oynadı. Biz de çok zorlu maçlardan geldik, çıktık ve oynadık. Bu tür ayarlamaları biz yaparız. Biz de biliyorduk Manchester maçından sonra İstanbul’a gelip ailemizle bayram kutlamayı”.

“Sivasspor gibi takımlara karşı ikinci golü bulmazsanız sıkıntı yaşarsınız her zaman için”.

“Bobo’nun yan bağlarında bir hasar var sanırım. Bobo etkin olmadığı bir dönemde golü buldu oyuna biraz devam etseydi daha üretken olabilirdi”.

Artık Beşiktaş’ta şu oynasaydı bu oynasaydı diye bir şey söyleyemeyiz. Hepsi hazır olduğu zaman hem onlar adına hem de kulübümüz adına artı bir önem teşkil edecekler.


__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla