Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2009, 23:17   #2
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 "Kazanacağımız kadar oynadık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "8 günde zor maçlar oynayan bir takımız. Dolayısıyla bu maçta kazanabileceğimiz kadar oynadık, kazanabileceğimiz kadar pozisyon ürettik"

Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Kulübümüz adına önemli bir gecede Sivas'tan 3 puanla dönüyoruz. Son derece mutluluk verici. Belki çok etkili bir futbol ortaya koyamadık. Ama kabul edersiniz ki 8 günden beri çok önemli maçlar oynadık. Kazanabilecek kadar oynadık. Kazanabilecek kadar pozisyon ürettik. Oyunun ikinci yarıda Sivasspor'uin baskısı vardı. Kritik pozisyonlar vardı. Bütün bunları bir araya getirdiğinizde Sivas geçen yılın son derece güçlü bir takımı. Mücadelesi üst düzeyde bir takım. Bu sezon bir türlü o çizgiyi yakalayamadı. Çıkışı Beşiktaş maçında aramaları normaldi. Şartlar ne olursa olsun kazanmak önemliydi. 8 gün içerisinde Fenerbahçe ve Manchester maçlarında iyi bir mücadele sergileyen oyuncularımızda biraz düşüş olması doğal karşılanabilir" dedi.

Ligin 6'ncı haftasında farklı şeyler söylendiğini ifade eden Denizli, "Bu sıkıntıları aşacağımızı biliyorduk. Özellikle rakiplerin kaybettiği haftada kazanmak, Beşiktaş adına önemli bir kazançtı" diye konuştu.

ERTUĞRAL ÜZGÜN
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ise maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bunu da maça iyi başlayarak gösterdik. Oyuncularımıza maç içinde sabırlı olmalarını söyledik. Beşiktaş'ın iyi bir kontratak takımı olduğunu biliyorduk. Bunlardan birinde golü buldular. İlk 45 dakika taktiksel bir maçtı. Orta sahada pas hatası yapmamamız gerekiyordu. Bardağın dolu tarafından bakarsak farklı şeyler söyleyebiliriz. Taktiksel bir maçtı. Biraz daha dikkatli olmalı ve orta sahada pas hatası yapmamalıydık. Son dakikalarda en azından beraberliği yakalama şansımız vardı. Üzüldüğüm taraf çok iyi çalışmış ve iyi organize olmuştuk. Futbolda bir şans faktörü de var. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Kaybettiğimiz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

Sivassporlu oyunculardan Cihan ise, Kasımpaşa maçında bu mağlubiyeti telafi edeceklerini belirterek, "Çok iyi oynamamıza rağmen bugün buradan puan alamadık. Üzgünüz" şeklinde konuştu.
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla