Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2009, 23:22   #1
Mehmet

Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üzülmez ve Bobô'dan Açıklamalar

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig 14.haftasında deplasmanda Sivasspor’u 1-0 yenen Beşiktaş'ta, kaptan İbrahim Üzülmez maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Üzülmez’in açıklamalarının tamamı;

“Son zamanlardaki başarımızı takım olmamıza bağlıyorum. Takım olarak çok iyi defans yapıyoruz. Büyük takımlar 90 dakika boyunca elimize geçen fırsatları iyi değerlendirdiğimiz zaman başarı geliyor. Türkiye’de herhalde en çok eleştirilen oyunculardan biri de benimdir. Herkesin bizim çabamıza, emeğimize saygı göstermesi lazım. Ben oynamadığım dönemlerde de forma kapmak için elimden gelen mücadeleyi gösteriyorum. Ben Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilk başlardaki performansını bütün lige yayacağını düşünmüyordum ve kendi aramızda da konuşuyorduk”.

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig 14.haftasında deplasmanda Sivasspor’u 1-0 yenen Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Bobo maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Bobo’nun açıklamaları;

"Ben topa vurduktan sonra Petkovic’in dizi benim dizime çarptı ve ondan sonra sakatlandım sanırım. Ben oyuna tekrar girdikten sonra bir gol daha attım ve ofsayt gerekçesiyle golüm verilmedi. Bana söylenen o pozisyonun gol olduğuydu".

"Ben buralara geleceğimizi düşünüyordum. Biz iyi bir takımız. Önceden elimize gelen şanslardan yararlanamadık. Biz her zaman kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Rakiplerimizin de puan kaybedeceğini biliyorduk, lig uzun bir maraton. Şu an 3 tane maçımız kaldı rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyip lider olmak istiyoruz".

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla