Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2009, 00:38   #14
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Takımın bugün ortaya koyduğu mücadele ve kazanma hırsı gerçekten çok güzeldi.Özellikle 2 üst düzey maç yapıp uzun yolculuklardan sonra zor bir deplasmana gelip galip dönebiliyorsak birşeylerin düzeldiğini söyleyebiliriz demektir.

bugün oynanan futbola baktığımızda ben özellikle Ernst,Bobo ve İ. Kaşı gerçekten beğendim. Tabata ise oyunun ilk yarısında özellikle çektiği şutlarla etkili oldu ve direkten dönen topu gol olsa gerçekten onun içinde çok güzel olacaktı ve şunu düşünüyorum ki bonservisi için antepe verilen paranın üzerinde yarattığı stresden dolayı özellikle taraftara kendini sevdirebilmek için aceleci davranmasının sıkıntılarını yaşıyor.biraz sabredecek olursak bence verilen parayı unutarak (sonuçta burada tabatanın hiçbir günahı yok ) tabatayıda kazanabiliriz.

Bobonun ise oyunda kaldığı süre içerisinde ki isteği son derece gzeldi.eğer sakatlanıp çıkmasaydı bence 2. ve belkide 3. golü atması içten bile değildi. İ.Kaş ise bugün hem kademe anlayışı hemde hücuma verdiği katkı ile kesinlikle çok iyiydi.

Oyuncu değişikliklerinde ise tabata değişikliği yapıldığında alınması gereken ilk isim bence yusuf yada tello olmalıyken manasız bir şekilde uğuru almasını çözemesemde ve maçın sonlarına doğru bulduğumuz 3-4 pozisyonda başrol oynayan Tellonun geçtiğimiz seneki performansına doğru kıpırdanmaların olmasını gördüğüme sevindim
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla