Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2009, 16:39   #14
ysn_t

ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
paco´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
batuhanıda abartmayın yaaa tam bir kazma batuhann bu cüssyele dail beşiktaşda şu an anc ikinci ligde top oynar..beşiktaşın futbolcusu deil batuhan disiplinsizligi şımarıklıgıylaa beşiktaşa yakışmıyorr bence beşiktaşımıza forvete siyahii yırtıcıı ve ilhanmansız gibii asiiii hırslı forvetler lazım batuhanlarla nobrelerle buralara gelmek bile başarıdırr..holoskoda yok alahtan boboda biraz oynuyoda tek tük gollerle alıyoz maçlarıı..nihat malesef ölmüş arkadaşalr bence bu sene bize nihattan hayır yokk
sen batuyu ızlememısın sanırım kazma dıyorsun ornek ver ne yaptı batunun attıgı gollerı bı ızle ıstersen esesde neler yaptı en iyı ben savunurum batuyu eskısehırde yasayan bırı olarak cogu macını ızledım esesı lıgde bıraktı cüsse demısın adamın boyuna bak boyu kac normal kılosu fazla kılosu olabılır o kadar kortızon ılacları sonrası normal kı verıyor o kılolarıda dsıplınsız sımarık demısın adam daha 18 yasında ayrıca ılhanı ornek vermısın pascalı ıma etmısın sıyahı forvetle ılhan cok dısıplınlıydı sankı pascalda oyle pascal ve ılhanı cok severım orası ayrı bu arada manchester macında batu oyuna gırdıgınde hırsına tanık olmadıysan dıyecek sozum yok