Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 10:58   #11
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağol abicim teşekkür ederim. Takım istenilen düzeyde değil belki ama söylede birşey var sene başında kötü oynasada kazansın diyorduk. Şu anda takım maçın bazı bölümlerinde iyi bazı bölümlerinde kötü oynuyor ama sonuçta kazanıyor. Bu iyi oyunu yavas yavas macın her bölümüne taşıyacagız bunun için biraz sabretmek gerekıyor.

Tekin bence çözülmesi gereken tek konu yönetim sorunu. Takım kazanmaya alıştı kolay kolay kaybetmez kötü oynasak bile kazanır ama bundan faydalanan yönetim var. Herşey yoluna girince yönetime olan tepkiler azaldı. Takıma zarar vermeden bu sıkıntının unutulmadıgını bellı etmemız gerek.
yonetım konusunda sonuna kadar haklsın abıcımm .. dun ahmet cakal bjk takımı ıı gdıyor bakalım bjk taraftarı dıyarbakır macında yıldırım demıroren yeter dıecekler mıı dıe bı solentıde bulundu... tabıı kı de protesto her macta olacak . ornegın sıvas macnda bobo goll attı taraftar yeter dıe bagırdı .. artık donusu yok bu yolun ya gıdecek yada devam edecek bu protesto ... sabır konusunda zaten sabırlıyız abı bız sabırlı olmasak bır kac mc harıc stad nerdeyse full cekıyor .. faıs bılet fıyatlarına ragmenn ... ıns dedıgın gıbı olur ııyı futbolumuzu bolum bolum degılde bunu en az 75 dk cıkarmalıyızzz ondan sonra besıktası kımse tutamazzzz