Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 11:39   #3
In the dark
 
In the dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Geçen Sezondan Daha Kolay Olur!

Geçen sezondan daha kolay olur!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kanaltürk Spor Müdürü Serhat Ulueren'e çok çarpıcı açıklalamalarda bulundu. İşte Denizli'nin gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları:
Click the image to open in full size.
Sezon başı için pişmanlığım yok

Sezona çok kötü başladık. Bunlar futbolda olan şeyler. Hiçbir şeyin pişmanlığını taşımıyorum. Geç forma girdik, bazı oyuncularımını daha sık değiştirmek zorunda kaldım. Ancak aradaki farkı kapattık. Bir ara eğri aşağı doğru kaymıştı. Eğri bir grafikte aşağıya doğru indiği zaman onu yukarı taşımak hele hele başarı serisi yakalamak çok zordur. Biz bunu başardık.

Bazı oyuncularım değişmeli
Bazı oyuncularımın kendilerini değiştirmesi gerekiyor. Daha doğrusu daha geliştirmesi gerekiyor. Onlar zaten şu an beni dinliyorsa kim olduklarını çok iyi biliyorlardır.

Fenerbahçe seyircisiyle bütünleşemiyor

Fenerbahçe çok önemli bir derbi kaybettik. Fenerbahçe seyircisiyle buluşamıyor. Futbolda en kötü ceza seyircisiz oynanacak maçlardır. Emre, Bilica gibi alternatifsiz oyuncular olmayınca Fenerbahçe sıkıntı yaşadı. Bizde Fink, İbrahim kim oynarsa oynasın fark etmiyor. Alex çok önemli bir oyuncu. Alex arkadaşlarıyla büyüyen bir oyuncu. Fenerbahçe tek Alex'e bağlı değil. Emre'nin bu sezon çok iyi bir performans göstermesi Fenerbahçe için artı bir değer.

Arda'ya kaptanlığı geliştirecek

Arda'ya kaptanlık verilince birçok insan karşılaştırma yapıyor. Arda, Metin Oktay'la kıyaslanıyor. Bunlar çok doğru davranışlar değil. O bu genç yaşta bu ağırlığı kaldıramıyor. Neticede kaptan olarak zamanla kaptanlık vasıflarını geliştirebilir. Arda neden santfor oynamasın.

Şampiyonluk yarışı

İddia ediyorum geçen sezondan daha iyi olur. Büyük ihtimalle gezçen sezon gibi son haftayı beklemeyiz. Yarış tüm hızıyla devam edecek gibi. 26. hafta içinde Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor, Kayserispor hep beraber şampiyonluk yarışında oluruz gibime geliyoruz. Bu sezon 30. hafta gibi bu işi bitiririz. Bitebiliriz de. yani şampiyon olmayabiliriz. Ancak ben diyorum ki; geçen seneden daha kolay olur, 30. hafta gibi şampiyonluğumuz ilan ederiz.

Milli takım Haziran ayına kadar maç yapmasa ne olur? Kalitesi mi artar veya çoğalır; hiç bir şey olmaz. Ben şu andaki görevime şu andaki zamanım içinde Beşiktaş'a hizmet ediyorum. Ben de Fatih Terim'in yerinde olsam bilke aynı şekilde davranırdım. Yılmaz Vural böyle düşünüyorsa o gödeve layıktır. Futbol Federasyonu Başkanı en doğru kararı verecektir. Ancak Türk isteyenler ve yabancı isteyenler var. Malesef
kim gelirse gelsin ister Türk ister yabancı karşısında bir cepheyle karşı karşıya kalacaktır.

Amacıma ulaştım

Kayserispor yenilgisi sonrası istifa edebileceğimi söyledim. Yönetim yanımda mı değil mi onu bilmek istedim. Baktım aynı frekanstayım yola devam ettik.

Neden karga dedim

O ifadeyi yanlış kullanıyorlar. Ben kimseye 'karga' demedim. Bu kadar fikir belirten varsa ona kılavuzluk yapıyorum dedim. Bu bizim atasözümüz. Demek ki karga çok iyi kılavuzluk yapamıyor. Ben bunu sert bir ifade olarak söylemedim. Kimse üstüne almasın. Ben eleştiriye çok açık biriyim. Bana akıl verenler doğru akıl vermiyorlar. Ben zaten onların içinde doğruları bulurum zaten.

Nobre kendi içinde sıkıntı yaşıyor. Golü atamadığı müddetçe sıkıntı yaşıyor. Golü attığında bütün sıkıntılar geride kalacak.
Kolej havası var mı? Evet biz kolejin öğrencileriyiz.
Taraftara ihtiyacımız var. Biz onlarla başarı oluyoruz. Onlara çok ihtiyacımız var
__________________
In the dark Ofline   Alıntı ile Cevapla