Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2009, 12:27   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraflı Basına İnat GE-Lİ-YO-RUZ !

Yeni sezona geçen senenin verdiği intikam hırsıyla başladı bizim pek değerli basım mensubu arkadaşlarımız. Geçen sene alınan başarılar ve rakiplerin karşımızda ezilmeleri onların gelirlerini sekteye uğrattı ve hayli hırsalandırdı ki daha 4 haftada rakiplerimizi şampiyon bile ilan ettiler. Gazetelerde şampiyonlar ilan edilirken Beşiktaş ile ilgili her gün gazetelerde felaket tellallığı yapılmaya devam ediyordu. Tribünlerden istifa sesleri yükselince de dediler ki tamam takım kötü tribünlerde başladılar istifa diye bağırmaya artık bu takımdan bir halt olmaz. Aslında onlarda biliyordu Beşiktaş taraftarının skor taraftarı olmadığını, yapılan bu protestoların alınan sonuçlar neticesinde değil Beşiktaş'ın geleceğine yapılan saldırı sonrası olduğunu, onlarda biliyor ama geçen seneden yaralılar ya işlerine gelmiyor doğruları yazmak. Öyle ki 1-2 ay öncesine kadar başkanını protesto ettiği için yeryüzündeki en kötü taraftar ilan ettiler.

Bizleri o günlerde takıma sahip çıkmamakla suçladılar. Alınan başarısızlıkları taraftara mal ettiler. Bu şekilde haberler çıkararak taraftarı bölmeye çalıştılar ama Beşiktaş taraftarının kötü günde nasıl omuz omuza olduğunu unuttular. Bu birlikteliğin başımızda abilerimiz olmadan da nasıl sağlandığını herkese Fenerbahçe maçında gösterdik. Bu birlikteliği bu inanmışlığı ne diye o gün ki gibi haber yapmadılar. Sene başındaki tablo çok değişti Beşiktaş üst üste galibiyetler alarak puan farkını kapatıp adım adım zirveye yaklaştı. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve taraftar olarak birbirimize kenetlendik geçen sene ki havayı yakaladık artık bu hava zor bozulur.

Bu taraftar iyi günde de kötü günde de takımına sahip çıkar. Ancak ortada bir yanlış yönetim var taraftar bunu takım şampiyon olsa bile dile getirecek stadlarda haykıracak. Atılan gollerden sonra bile herkesin eli havaya kalkıp yeter diye bağarıyorsa artık gerçekten yeter. Biz attığımız her golden sonra yeter diye bağarıyoruz bu yeter takım kazanırken göze batmıyor takımı olumsuz etkilemiyor da takım puan kaybedince mi takımı etkiliyor taraftar takımına sahip çıkmamış oluyor. Bu taraftar skor taraftarı hiçbir zaman olmadı artık bu gerçekleri de yazın. Beşiktaş'ın kötü yönetildiğini takımın geleceği ile nasıl oynandığını haber yapın.

Bizim safımız belli iyi günde, kötü günde yan yana omuz omuza işte bu birliktelik ile geçen sene ki gibi GE-Lİ-YO-RUZ !

Saygılarımla
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla