Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2009, 10:45   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea Yeni Drogba'sını Buldu

Click the image to open in full size.
Premier Lig takımlarından Chelsea bu kez 16 yaşındaki dev futbolcu Romelu Lukaku'yu gündemine aldı. 'Yeni Drogba' olarak adlandırılan Kongo asıllı Belçika vatandaşı olan Lukaku, ağırsiklet boksçulara benzetiliyor.
Oldukça hızlı ve son vuruşları etkili bir futbolcu olan Lukaku, Anderletch formasıyla 14 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi.
Anderletch takımında forma giyen Lukaku'nun ideali ileride Didier Drogba olabilmekmiş.
Afrika Kupası sebebiyle bir ay süreyle Didier Drogba, Kalou ve Michael Essien'den uzak kalacak olan Chelsea'de, Ancelotti'nin tek güveneceği isim Nicolas Anelka olacak. Daniel Sturridge ve Fabio Borini ikilisinin forvet hattında yetersiz kalacağı görüşünün hakim olduğu gök mavililer, geleceğin Drogba'sını transfer etmek için kolları sıvamış durumda.
Geçtiğimiz hafta Chelsea'nin Anderletch'e 10 milyon Euro ve bir senelik geri ödemeli anlaşma talep etmesi, Londra ekibinin transfer için ne kadar ciddi olduğunun bir kanıtı.
Romelu Lukaku'nun peşinde ise sadece Chelsea yok. Arsenal, Manchester United, Milan ve Barcelona da 16 yaşındaki yıldızı kadrosuna katma mücadelesi veriyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla