Adaylar dahada artsın. | | Kulübün siyaset gibi demokratik bir ortamda varolduğu müddetçe kimin kulisi sağlamsa o seçilir malumunuz toplum hayatında seçme seçilme hakkından ötürü demokrasilerde belirli bir yaşı geçen herkez oy kullanabilirken spor kulüpleri üye olunursa halk'a açık olduğundan bizler taraftar olarak sadece kulübü dışarıdan seyretmekle yükümlüyüz bu bağlamda biz ne yazsak çizsekde birşey değişmez o yüzden benim açımdan SN.Demirören hariç kim aday olursa olsun açıkcası ilgilenmiyorum.Fakat Sn.Keçeli ile bildiğim bu zat'ın abiside vardır oda Affan Keçeci olsa gerek hatta T.F.F. da çalışmış İNÖNÜDE bir maç esnasında T.F.F. yi vekaleten gelmiş Hakem maçı doğradığı için Tribünlerden nasibini almıştı Beşiktaşlı olup Beşiktaş'ı nasıl koruyamazsın gibisinden hatta şimdiki yönetimde tepki göstermişti o zaman,fakat herşeye rağmen ailecek bunların sıkı Beşiktaş'lı olduğunu bilirim ve ben bildim bileli kulübün ama öyle ama böyle içinde ve çevresinde sürekli bulunurlar.Ben isterimki bir süpriz yapsın zor olsada.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |