Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 08:19   #1
gokhan06_23
 
gokhan06_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü: Rijkaard kariyerimle oynadı'

Radyospor’a konuşan tecrübeli eldiven, “O dönemde Arsenal ve Manchester United ile de ön anlaşmaya varmıştım. Ancak Laporta ‘Başkan olursam gelir misin’ deyince, ben de Avrupa’da taraftarı olduğum Barcelona’yı seçtim. Gittiğim için pişmanlık duymadım, orada başarısız da olmadım. Ancak Rijkaard çeşitli bahanelerle beni oynatmayınca ve bu görüşünü değiştiremeyeceğimi anlayınca ayrılmaya karar verdim. Kariyerimle oynayan bir insana kırgın olmam normal. İşte bu nedenle Galatasaray derbisinde yanına gidip konuşmadım” dedi.


Düren: Mucize beklemeyin

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı, Delgado konusunda temkinli konuştu, “Karın kaslarını eskisi gibi zorlamamalı. Biz bu sakatlıktaki riski yok ettik ama geri gelmeyecek diyemeyiz. Ondan mucize bekleyip, baskı yapmayın” dedi

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin dört gözle dönüşünü beklediği Matias Delgado için, Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren ilginç açıklamalarda bulundu.
Düren, alt karın kaslarından ameliyat olan Arjantinli oyuncunun aynı problemi bir daha yaşama olasılığının bulunduğunu da vurguladı. Delgado’ya tavisyelerde de bulunan Mete Düren, “Bir kere kesinlikle karın kaslarını eskisi gibi zorlamamalı. Sağlığına çok dikkat etmek zorunda. Ondan mucize beklemeyin. Uzun süredir sahalardan uzak kalmış olması nedeniyle bir an önce kendini gösterme isteği, futbol hayatına büyük bir darbe indirebilir” diye konuştu.
‘Kariyeriyle oynar’
Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sakatlıktan kurtulan, takımla birlikte katılan her oyuncu tamamen iyileşmiş anlamına gelmez. İkinci yarıda Delgado’dan çok şey beklersek, onun üzerinde baskı kurmuş oluruz. Sırf bu baskı yüzünden kendini göstermek isterse, alt karın kaslarına fazladan yüklenerek kariyerini tehlikeye atabilir.”
Delgado’nun sadece maçlarda değil, idmanlarda bile diğer futbolcular kadar karın kaslarını zorlamaması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Mete Düren, “Onun sakatlığı maalesef menisküs gibi değil. Keşke öyle olsa... Alt karın kaslarından oluşan sakatlıklar maalesef o futbolcuyla beraber sürekli devam ediyor. Biz bu sakatlıktaki riski yok ettik ama geri dönmeyecek diyemeyiz. Geri gelmemesi de Delgado’ya bağlı. Camia olarak bu oyuncudan çok şeyler bekleyerek üzerinde baskı kurmamalıyız. Yoksa telafisi zor olan riskler doğabilir” dedi.
gokhan06_23 Ofline   Alıntı ile Cevapla