Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 10:58   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea Veda Etti: 7-6

Click the image to open in full size.
Carling Cup (İngiltere Lig Kupası) çeyrek final karşılaşmasında Blackburn Rovers 90 dakikası 2-2, uzatma dakikaları ise 3-3 biten maçta Chelsea'yi penaltı atışları sonucunda 7-6 yenerek, yarı finale yükseldi. Maçın gollerini Blackburn'den 9. dakikada Kalinic, 64. dakikada Emerton ve 93. dakikada McCarthy atarken, Chelsea'nin golleri 48. dakikada Drogba, 52. dakikada Kalou ve 120. dakikada Ferreira'dan geldi.
Blackburn Rovers'ta McCarthy, Emerton, Grella ve Hoilett penaltı atışlarını gole çevirirken, Kalinic atıştan yararlanamadı. Chelsea'de ise Drogba, Maluda ve Zhirkov penaltıları golle sonuçlandırdı, ancak Ballack ve Kakuta'nın atışlarını kaleci Robinson kurtardı.
Bu sonuçla Chelsea büyük bir şok yaşarken, Carling Cup'a yarı finali göremeden veda etmiş oldu.
Carling Cup'ta daha önce oynanan çeyrek final maçlarında Manchester United ve Aston Villa yarı finale yükselmeyi başarmıştı.
Çeyrek final maçlarının ardından Manchester City ile Manchester United, Blackburn Rovers ile de Aston Villa yarı finalde karşı karşıya gelecek.
Yarı final ilk karşılaşmaları 4 Ocak'da oynanırken, rövanşlar ise 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.
Carling Cup'ta mutlu sona ulaşan takım UEFA Avrupa Ligi'ne 3. öneleme turundan katılma hakkı kazanıyor. Öte yandan kupayı kazanan takımın ödülü 100 bin pound.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla