Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 11:06   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tottenham İlk Transferini Bitirmek Üzere

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham, İnternacional'in orta saha oyuncusu Sandro için 8 milyon Euro teklifte bulunmasına rağmen kulübünü ikna edemedi. Redknapp'ın mutlaka alınmasını istediği futbolcu için Londra temsilcisinin transferi bitirmeye çalıştığı iddia edildi.
20 yaşındaki futbolcuyu Tottenham menajeri Harry Redknapp'ın çok istediği ve güçlü fiziği dolayısıyla kadrosuna katmak için zemin aradığı ifade edildi.
Yaz transfer döneminde de Sandro için İnternacional'in kapısını çalan İngiliz ekibi, olumsuz cevap almıştı.
Harry Redknapp, "Bizim orta alanda sadece 3 futbolcumuz var. Jamie O'Hara, Kevin-Prince Boateng ve Didier Zokora gitti. Biz bu alanda çok güçsüz kaldık. Orta alanda oynayabilecek güçlü birisini arıyorum. Sandro ile ilgileniyoruz. Sandro modern çağın futbolunu oynuyor. Brezilya 21 Yaşaltı takımında oynuyor ve Sandro'yu A takım için hazırlıyorlar" dedi. Tottenham'ın bonservisinin yüzde 70 hakkını elinde bulunduran İnternacional ve diğer iki hak sahibi ile anlaşma zemini arandığı belirtilirken; Sandro'nun 10 gün içerisinde sağlık kontrolünden geçip Londra ekibi ile sözleşme imzalaması bekleniyor
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla