Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 12:17   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Devre Arası Yaprak Dökümü

Mustafa Denizli, biri yabancı 5 oyuncusuyla ligin ilk yarısı sonunda vedalaşacak

KARİYERİ boyunca 22 kişilik kadrolarla çalışmayı kendisine prensip edinen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, devre arasında 5 futbolcusuyla yollarını ayıracak. Eğer Bobo devre arasına kadar Türk vatandaşlığına geçirilemezse, Matias Delgado’nun takıma katılacak olması nedeniyle siyah-beyazlılar bir yabancı oyuncusuyla yollarını ayırmak durumunda. Ancak şimdilik bu oyuncunun kim olacağı netleşmedi.

DİĞER 4 yolcu için şu isimler ön plana çıktı:

Erkan Zengin: Listenin en başında o var. Geçen sezon devre arasında Hammarby’den kiralanmış ama yeterince şans bulamamasına rağmen sezon sonu bonservisi alınmıştı. Ancak Mustafa Denizli ondan bu sezon hiç faydalanmadı.

Erhan Güven: Ankaraspor’dan sezon başı alındı. Ligde 4 maçta 270 dakika şans buldu ama mevkiisinde İ.Kaş ve Ekrem Dağ öncelikli tercih.

Rıdvan Şimşek: 18 yaşındaki sağ bek, yalnızca 45 dakika görev aldı. Sık sık sakatlandı.

Necip Uysal: Formasını yalnızca 1 dakika terleten Necip, büyük olasılıkla Rıdvan ile birlikte A2 Takımı’na gönderilecek.

Kartal 37 sıra yukarı uçtu
ULUSLARARASI Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS), 1 Aralık 2008 ile 30 Kasım 2009 tarihleri arasındaki maçları baz alarak yaptığı aylık değerlendirmede ’3 Büyükler’ arasında en büyük yükselişi Beşiktaş yaptı. Kasım değerlendirmesinde siyah-beyazlılar 129.5 puanla 37 basamak yükselip, 80.’liğe çıktı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla