Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2009, 23:12   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hoffenheim'da Kalmak İstedi

Click the image to open in full size.
Almanya Ligi'nde (Bundesliga) sergilemiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Hoffenheim, Andreas Ibertsberger'in sözleşmesini uzattı. Yapılan açıklamada Avusturyalı defans oyuncusunun sözleşmesinin 2012 yılına kadar uzatıldığı bildirildi.
Hoffenheim'ın menajeri Jan Schindelmeiser konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Andreas Ibertsberg'in takımda kalmak istemesi sevindirici. Ibertsberger, hedeflerimize ulaşma konusunda bize yardımcı olmaya devam edecek. Kendisi 2012 yılı sonuna kadar bizimle birlikte olacak." diye konuştu.
2008 Ocak ayında Hoffenheim'a transfer olan 27 yaşındaki Ibertsberg'in sözleşmesi 2010 yılının Haziran ayında bitiyordu. 2012 yılına kadar takımda kalması kesinleşen 1.78 boyundaki oyuncu takımı Hoffenheim adına 49 maçta 1 gol atıp 1 de asist yaptı.
Geçtiğimiz sezon süper bir çıkış yakalayan ancak ligin ikinci yarısında düşüşe geçen Hoffenheim yeni sezonda da hedefini en üst sıralar olarak belirledi.
Ralf Ragnick'in çalıştırdığı Hoffe, Bundesliga'da 23 puanla 6.sırada bulunuyor. Hoffenheim 5 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Hamburg ile karşılaşacak.
Bu arada Hoffenheim'ın Çarşamba günü yaptığı antrenmanda sakatlık geçiren defans oyuncusu Andreas Beck'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla