Biri 3,5 Milyon,Biri 2,5 Milyon € aliyor | | Sezon basinda topuz kazigini aklinca bizlere unutturmak isteyen ve kulübüne 5milyon euro verip yürümeye bile dermani kalmayan nihat kahveciyi alan bu yetmiyormus gibi senelikte primler mac basi haric 3bucuk milyon euro maas veren baskan bozuntusuna artik nediyebiliriz,söylenecek hersery söylendi yapilacak hersey yapildi ama karsimizdaki serefli haysiyetli bir insan olmadigindan her yapilan bosa gitti.nobre denen yahudi figerin biyolojik ogluna 2bucuk milyon euro tiring garanti para verdi.nobre ve nihat bu takimda nezaman kafadan oynasalar iste böyle oluyor.oyunumuzu altüst ediyolar.isminde bile hayir olmayan tabatayi saymadim bile.bunca zaman yazdim,bunca zaman haykirdim,bunca zaman kahroldum fakat simdi sonkez tekrar yaziyorum.ben ve benim gibi cocuklarinin riskindan kesip kulübe yardim olsun diye forma ve diger ürünlerden satin alan ve hermacta stadi dolduran o magrur taraftarimizin paralarini yillardir harvurup harman savuran kurban oldugum büyük besiktasimin o kisiliksiz haysiyetsiz baskan bozuntusuna sunu tekrar yazmak istiyorum.ALLAH SANA ACILARIN ENBÜYÜGÜNÜ YASATSIN YILDIRIM BEY:hakkimizi helal etmedik etmeyecegizde.allahindan bul.
__________________ |