Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2009, 10:39   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son Sözü Kobe Söyledi

Click the image to open in full size.
Nba'de bu sabaha karşı oynanan maçların içinde belki de en dikkat çekici olanı Staples Center'da oynanan Los Angeles Lakers-Miami Heat mücadelesiydi. Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçı Lakers, Kobe Bryant'ın, Wade'in üzerinden attığı son saniye basketiyle 108-107 mağlup etti.
Maç boyunca inanılmaz bir mücadele yaşanırken, Lakers son çeyrekte bir ara 9 sayıyla öne geçmesine rağmen, rakibinin kendisini yakalayıp bitime saniyeler kala 4 sayı öne geçmesine engel olamadı. Ancak skor 106-105'ken Dwyane Wade kullandığı iki kritik serbest atıştan birini kaçırınca, Kobe de son saniyede inanılmaz zor bir üçlük sokarak (atış panyalı basket oldu) maçı takımına kazandırdı.
Lakers'ta Kobe Bryant 33 sayı-7 ribaud-3 asistle bir kez daha yıldızlaşırken, Pau Gasol 22 sayı-8 ribaund-4 asist, Andrew Bynum 19 sayı-8 ribaund-2 asist, maçın son bölümlerinde çok kritik bir üçlük sokan Derek Fisher da 11 sayı-5 ribaund-3 asistle maçı tamamladı. Jermaine O'Neal ile bir smaç pozisyonu sırasında hararetli bir şekilde tartışmaya başlayan ve iş fiziksel temasa dönüşünce de oyundan atılan Lamar Odom ise yalnızca 4 sayı üretebildi.
İlk beşinin tamamı çift hanelerde skor üreten Miami'de Dwyane Wade 26 sayı-7 ribaund-9 asist, Jermaine O'neal 16 sayı-10 ribaund, Richardson 13 sayı-8 ribaund, Beasley 12 sayı, benchten Udonis Haslem de 14 sayı-6 ribaundla mücadele etti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla