Alıntı:
Scorp´isimli üyeden Alıntı
valla arkadaşlar denizliye laf eden taş kesilir adam nabarsa yapsın şampiyon olalım olmayalım bir tek şeye dikkat ediniz adam 2 yıldır bizim üzerimizdeki bütün stresi kendisine çekiyor.geçen yıl çok kötüydük 26 hafta dedi,bu yıl 12 puan geride kaldı kapatırız dedi, diyar ile berabere kaldık çıktı açıklama yaptı ilk yarıyı lider bitiririz diye biz burda ona metiyeler(!) düzerken.dediklerinin aşşa yukarı hepside oldu bu adamın. şimdi kim daha beşiktaşlı? bir bardak suda fırtına kopartanlarmı yoksa bu adammı(denizli). |
sinirimden 2 gün foruma girmedim .ne yani mustafa denizli nin her yaptığını onaylamak zorunda değilim ben. gerektiğinde yerden yere vururum gerektiğinde onu baştacı yaparım. 14 maçtır görmüyor mu bu sene ne nobre den nede nihat tan bir cacık olmayacağını . salı günkü cska maçını düşünüyor diyelim daha 4-5 gün önce cska maçından önce d.bakır maçını kazanmalıyız diyen kimdi? maça bobo ile nobre başlayıp 1-2 gol bulduktan sonra bobo yu çıkarıp batuhan ı soksana oyuna.diyelim bunuda düşünemedi 70. dakika ya kadar oyuncu değişikliği için beklenir mi?

maçtan öncede söylemiştim belki bu sezon en zor maçımız olacak diye nitekim de oldu.! oyunu açacak bir tane oyuncumuz yok kaleye şut atan oyuncu fazla yok atanlarda kaleye tutturamıyor. böyle oynarsak salı günü cska canımızı fena yakar!!!!!!!!!!!!!
nihat için birşey söylemek gerekirse;
1_) şerefin varsa bu sezon alacağın paradan vazgeçersin!!!!!!!!!
2_) o zaman anlarız senin nasıl BEŞİKTAŞ lı olduğunu!!!!!!!!
3_) seni transfer eden ve seni oynatan zihniyetin taaaa aa.........aa k..yayım