Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2009, 10:57   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Memo'lu Utah'ın Serisi Son Buldu: 108-101

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz deplasmanda Minnesota'ya 108-101 mağlup oldu.
Target Center'da oynanan karşılaşmada Utah Jazz'da temsilcimiz Mehmet Okur mücadeleye ilk 5'te başlarken, 38:12 dakika süre aldı. Mehmet Okur bu süre içerisinde 16 sayı, 8 ribaund, 4 asistlik performans ortaya koydu. Utah Jazz'da Carlos Boozer 21 sayı, 13 ribaund, 2 asistlik performansı ile takımı adına en skorer isim olurken, Deron Williams 18 sayı, 11 asist, 2 ribaund ve benchten gelen isim Paul Millsap 14 sayı, 6 ribaund, 4 asistlik performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Ev sahibi ekip Minnesota'da ise Ryan Gomes 23 sayı, 5 ribaund, 5 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi olurken, benchten gelen isim Kevin Love 18 sayı, 10 ribaund, 1 asist ve Jonny Flynn 16 sayı, 4 asist, 1 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Bu sonucun ardından Utah Jazz'ın 4 maçlık galibiyet serisi sona ermiş olurken, Minnesota ise 2 maç üst üste kaybetme serisini sona erdirmiş oldu. Utah Jazz gelecek maçını pazartesiyi salıya bağlayan gece sahasında San Antonio Spurs ile oynarken, Minnesota ise salıyı çarşambaya bağlayan gece bir diğer temsilcimiz olan Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Toronto Raptors ile deplasmanda karşılaşacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla