Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı
sinirimden 2 gün foruma girmedim .ne yani mustafa denizli nin her yaptığını onaylamak zorunda değilim ben. gerektiğinde yerden yere vururum gerektiğinde onu baştacı yaparım. 14 maçtır görmüyor mu bu sene ne nobre den nede nihat tan bir cacık olmayacağını . salı günkü cska maçını düşünüyor diyelim daha 4-5 gün önce cska maçından önce d.bakır maçını kazanmalıyız diyen kimdi? maça bobo ile nobre başlayıp 1-2 gol bulduktan sonra bobo yu çıkarıp batuhan ı soksana oyuna.diyelim bunuda düşünemedi 70. dakika ya kadar oyuncu değişikliği için beklenir mi?  maçtan öncede söylemiştim belki bu sezon en zor maçımız olacak diye nitekim de oldu.! oyunu açacak bir tane oyuncumuz yok kaleye şut atan oyuncu fazla yok atanlarda kaleye tutturamıyor. böyle oynarsak salı günü cska canımızı fena yakar!!!!!!!!!!!!!
nihat için birşey söylemek gerekirse;
1_) şerefin varsa bu sezon alacağın paradan vazgeçersin!!!!!!!!!
2_) o zaman anlarız senin nasıl BEŞİKTAŞ lı olduğunu!!!!!!!!
3_) seni tranfer eden ve seni oynatan zihniyetin taaaa aa.........aa k..yayım    |
Alla alla bir bobo yu ekrem i oynatmadı diye maçı kazanmak istemedi mi yani Denizli ? 3 tane net pozisyon bulduk ya kaleciyle karşı karşıya penaltıdan daha garanti pozisyonlardı denizli mi dedi bunları kaçırın diye. Bunu kaçıranlardan biri de Boboydu. Kimse onaylayın falan demiyo zaten ama suçu sadece Denizli ye atan zihniyeti anlayamıyorum ben. Şu an elindeki bütün kozları maç içinde kullandı adam elinsaf ya.
Ayrıca hala Batuhan diyorsunuz kardeşim adam ilk 18 e bile girememiş biraz düşünün mantık kurun ya bu adam neden hep girdiği 18 e bile giremedi diye. Denizli ile kavga falan yaşasa zaten direk basına yansırdı demek ki geriye tek bir olasılık kalıyor. Batuhan oynayamayacak durumda sakatlığı veya bi rahatsızlığı var ve siz hala Batuhan ı niye oyuna almadı niye 11 de başlatmı diyip duruyorsunuz artniyet aranmayacak gibi değil ya :S