Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2009, 13:24   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DiyarBakır Beraberliği İçin Ne Dediler ?

Click the image to open in full size.
Dün Beşiktaşlı için liderliğin kaçtığı kötü bir akşamdı, ama sporsever için golsüz bir maçın da çok güzel olabileceğini gösteren bir örnekti. İki takımdan emeği geçen herkesi kutlamak lazım Ama özellikle yıllardır her daim elinden gelen her şeyi yapan Şener’i. Dün gerçekten çok iyiydi.
Mehmet Demirkol (Milliyet)


“Fenerbahçe’de general çok, asker az” diyoruz. Beşiktaş’ta da asker çok, general yok... Allah bazı yerlere çok veriyor, bazı yerlerde de bitirmiyor. Yusuf Şimşek bir şeyler yapabilir. Onun da gücü yok. Rodrigo Tello ise ilk 45 dakika yok. D.Bakır’ın pozisyonu var mı? O da yok!
Erman Toroğlu (Hürriyet)


Yusuf Şimşek top kaybında adeta Delgado’yu anımsatarak rekor denemesine girişti dün. Diyarbakırspor savunma ve orta alan oyuncularının presinden kurtulup bir derin pas atamadan ilk yarıyı bitirdi. Nihat Kahveci, en basit gollük vuruşu yapamayacak kadar dağınık.
Atilla Gökçe (Milliyet)


Beşiktaş en kolay gözüken maçında tökezledi. İki çok önemli puan kaybetti. Artık Denizli gol için herhalde Bobo, Nobre, Batuhan üçlüsünden ikisini bundan sonra kullanmayı düşünür. Çok net olarak görüyoruz Beşiktaş’ta gol sıkıntısı had safhada.
Sanlı Sarıalioğlu (Yeni Şafak)
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla