06-12-2009, 13:30
|
#8 |
Savaşçı Kartal
| Alıntı: blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı
kardeşim ii hoş söylüyorsunda dikkat ettin mi oyundan çıkarken formasında çim lekesi varmıydı???????? 2 defa seyrettim maçı ben göremedim. o kadar çok seviyorsa BEŞİKTAŞ ı çıksın medya nın önüne ben bu sezon gerektiği kadar yararlı olamadım bu seneki alacağım ücreti(3 milyon euro yu) kulübe hibe ediyorum . DESE YAAAAAAAA
demez daha nizami golü yok bir gol attı oda rakip defansa çarparak gol oldu. 2 gün oldu sinirimden uyku düzenim kaçtı!!!!!!!! sinir sistemim harap oldu. adam savaşmıyor ki sahada 2. yarıda süper pas atılıyor önüne alsa belki (bu kapasiteyle zor ama) gol atacak adam şovmenliğe bürünmüş yusuf a topuk pası atıyor sen kimsin ki!!!! kendini zlatan ibrahimoviç lemi karıştırıyorsun. | Güzel kardeşim bununla ilgili cevabı sana diğer konuda verdim. ama yine söyleyeyim nihata verilen para bencede fazla ama bu konuda kızılacak yer nihatın kendisi değildir.Nasıl nobreye verilen parada kızacağımız kişi nobre değilse burdada nihat değildir.Parayı vermek konusu ise kimin kriterlerine göre verilecektir.Bugün sahada çıkıp gram ter harcamayıp parasını alan isimlerde vardır. Bu bir arz talep meselesidir. Kızacaksanız eğer bu kulübü milyonlarca € zarara uğratan Demirörene kızın aldıkları para için Nihata değil Nobreye değil.Bu isimlere eleştiri yapılabilir istenilen düzeyde olmadığı için ama kalkıp parayı geri versin demek tarihte hiç bir yerde görülmüş bir olay değildir.Ayrıca yine şunuda söylüyorum gerçek nihatı eninde sonunda göreceğiz bu zamana kadar nihata sadece biraz sabretmek gerekmektedir. Sadece biraz sabırlı olun... |
| |