Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2009, 18:00   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rıdvan Dilmen'e Artık Kızıyorum !..

NTV`de yayınlanan %100 Futbol programı bence Türkiye`nin en kaliteli futbol programıdır.

Güntekin Onay`ın engin futbol bilgisi, literatüre tamamen hakim olması, yansız yaklaşımı, akıl dolu irdelemeleri programı adeta BBC`de yayınlanan bir futbol programı kalitesine çıkartır.

Rıdvan Dilmen`in pratik açıklamaları, muzip esprileri ve bol bol eski anılardan sıkıştırdığı anektodları bu programın halk tarafından benimsenmesini sağlar.

Bu müthiş ikili %100 Futbol formatında, yani sadece futbola ve saha içine odaklanarak çok başarılı programlar çıkarırlar..(dı)

Dı..diyorum çünkü Güntekin Onay`ın hiçbir kabahati olmamasına rağmen Rıdvan Dilmen artık meslek değiştirdi.

Futbol yorumcusu olan Rıdvan Dilmen bu sezon "sadece" Fenerbahçe`nin stratejik şampiyonluk kampanyasını medyada yönetme işini yapmaktadır.

Yani benim Haber 1903`te Beşiktaş için ücretsiz olarak yaptığım işi Rıdvan Dilmen %100 futbol programında yapmaktadır.

Bence buna hakkı yoktur.

Rıdvan Dilmen`in de benim gibi dürüst olup bu işi ANTU.COM falan gibi FBTV gibi bir Fenerbahçe mecrasında yapması ve programı bu işe bulaştırmaması gereklidir.

* * * *

Artık Rıdvan`ın asıl olarak NE kovaladığının karineleri tabak gibi ortadadır.

Öncelikle Mehmet Topuz olayında izahı olmayan davranış şekli..

Sonrasında hem Galatasaray hem Beşiktaş hakkında yaptığı manyelli yorumlar.

Ancak benim için foyası Bobo`nun Sivas maçı sonrası röportajında ortaya çıktı.

Onay : Hocam Bobo şampiyonluğa koşuyoruz diyor.. Diye sorunca bir anda gaflete kapılarak

- O kadar DA değil...., cevabını yapıştırmıştır Rıdvan Dilmen.

Sorarım sizlere bu cevabı bir yorumcu ligin 13. haftasında NE mantıkla yapabilir?

Evet, böyle şeyleri konuşmak için çok erken diyebilir.

Ama o kadar DA değil cevabını ancak FBTV`de veya ANTU.com`da verebilirsin Rıdvan Hoca.

Aynı benim burada yazabildiğim gibi.

Hele hele son haftada gerek Roberto Carlos`un gerekse Kazım`ın biletini kestiği yorumları..

Anlaşılan Başkan, Aykut falan beraber karar veriyorlar.

O zaman Rıdvan Fenerbahçe hocası mı? Danışmanı mı? Nedir söyleyin bana..

Eğer yorumcuysa hiç bu konulara girmeden olan olayları yorumlaması gerekir.

Fenerbahçe saflarını sıklaştırmak onun işi olamaz.

O işi dediğim gibi antu.com veya FBTV`de yapabilir.

Aynı benim Haber 1903`te yaptığım gibi...

Bu sebeplerle bütün okurlarımın sezonun geri kalanında Beşiktaş hakkında Rıdvan`ın hiçbir yorumunu dikkate almamasını tavsiye ediyorum.

Rıdvan Dilmen işin sonunda Fenerbahçe`nin şampiyon olacağı bir lig hayal etmekte ve sadece ona göre konuşmaktadır.

Olabilir, ancak mecrası yanlıştır ve %100 Futbol gibi efsane bir programı buna alet etmeye hakkı yoktur.

Ayrıca futbol hayatı boyunca en çok Beşiktaş şampiyonluğu gören oyuncu olan Rıdvan`ın peşini yorumculuğunda DA aynı kabus bırakmayacaktır.

Sevgilerimi sunar, her kulvarda çarpışacağımızı bildiririz.

Rekabette sınır olmaz...

ARZU ve KONSANTRASYON

RÜZGAR SAĞNAK / HABER1903
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla