Rıdvan Dilmen'e Artık Kızıyorum !.. | | NTV`de yayınlanan %100 Futbol programı bence Türkiye`nin en kaliteli futbol programıdır.
Güntekin Onay`ın engin futbol bilgisi, literatüre tamamen hakim olması, yansız yaklaşımı, akıl dolu irdelemeleri programı adeta BBC`de yayınlanan bir futbol programı kalitesine çıkartır.
Rıdvan Dilmen`in pratik açıklamaları, muzip esprileri ve bol bol eski anılardan sıkıştırdığı anektodları bu programın halk tarafından benimsenmesini sağlar.
Bu müthiş ikili %100 Futbol formatında, yani sadece futbola ve saha içine odaklanarak çok başarılı programlar çıkarırlar..(dı)
Dı..diyorum çünkü Güntekin Onay`ın hiçbir kabahati olmamasına rağmen Rıdvan Dilmen artık meslek değiştirdi.
Futbol yorumcusu olan Rıdvan Dilmen bu sezon "sadece" Fenerbahçe`nin stratejik şampiyonluk kampanyasını medyada yönetme işini yapmaktadır.
Yani benim Haber 1903`te Beşiktaş için ücretsiz olarak yaptığım işi Rıdvan Dilmen %100 futbol programında yapmaktadır.
Bence buna hakkı yoktur.
Rıdvan Dilmen`in de benim gibi dürüst olup bu işi ANTU.COM falan gibi FBTV gibi bir Fenerbahçe mecrasında yapması ve programı bu işe bulaştırmaması gereklidir.
* * * *
Artık Rıdvan`ın asıl olarak NE kovaladığının karineleri tabak gibi ortadadır.
Öncelikle Mehmet Topuz olayında izahı olmayan davranış şekli..
Sonrasında hem Galatasaray hem Beşiktaş hakkında yaptığı manyelli yorumlar.
Ancak benim için foyası Bobo`nun Sivas maçı sonrası röportajında ortaya çıktı.
Onay : Hocam Bobo şampiyonluğa koşuyoruz diyor.. Diye sorunca bir anda gaflete kapılarak
- O kadar DA değil...., cevabını yapıştırmıştır Rıdvan Dilmen.
Sorarım sizlere bu cevabı bir yorumcu ligin 13. haftasında NE mantıkla yapabilir?
Evet, böyle şeyleri konuşmak için çok erken diyebilir.
Ama o kadar DA değil cevabını ancak FBTV`de veya ANTU.com`da verebilirsin Rıdvan Hoca.
Aynı benim burada yazabildiğim gibi.
Hele hele son haftada gerek Roberto Carlos`un gerekse Kazım`ın biletini kestiği yorumları..
Anlaşılan Başkan, Aykut falan beraber karar veriyorlar.
O zaman Rıdvan Fenerbahçe hocası mı? Danışmanı mı? Nedir söyleyin bana..
Eğer yorumcuysa hiç bu konulara girmeden olan olayları yorumlaması gerekir.
Fenerbahçe saflarını sıklaştırmak onun işi olamaz.
O işi dediğim gibi antu.com veya FBTV`de yapabilir.
Aynı benim Haber 1903`te yaptığım gibi...
Bu sebeplerle bütün okurlarımın sezonun geri kalanında Beşiktaş hakkında Rıdvan`ın hiçbir yorumunu dikkate almamasını tavsiye ediyorum.
Rıdvan Dilmen işin sonunda Fenerbahçe`nin şampiyon olacağı bir lig hayal etmekte ve sadece ona göre konuşmaktadır.
Olabilir, ancak mecrası yanlıştır ve %100 Futbol gibi efsane bir programı buna alet etmeye hakkı yoktur.
Ayrıca futbol hayatı boyunca en çok Beşiktaş şampiyonluğu gören oyuncu olan Rıdvan`ın peşini yorumculuğunda DA aynı kabus bırakmayacaktır.
Sevgilerimi sunar, her kulvarda çarpışacağımızı bildiririz.
Rekabette sınır olmaz...
ARZU ve KONSANTRASYON RÜZGAR SAĞNAK / HABER1903 |