Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı
iyi de ben sadece bu maçtan bahsetmiyorum Denizli geldiğinden beri Batuhan'ı hiç oynatmadı ki zaten Ertuğrul hoca varken oynuyordu yine Denizli bi geldi direk adamı kesti attı a2ye sonrada sakatlandı falan filan bu mevzu iki günlük birşey değil 2 sezondur bu çocuk oynatılmıyor aynısı Aydın'a yapıldı çocuk çok güzel oynuyordu ama oynatılmadan direk gönderildi.. |
Ertuğrul varken nasıl oynuyordu ya oynadığı maç sayısı gene bir elin parmağı kadar bişeydi. Denizli nin eline ne zaman hazır bir Batuhan geçti ki Denizli onu istemese zaten gene kiralık yollardı takımda tutmazdı. Adam sene başından beri şişmiş davul gibi olmuş anca fiziksel olarak kendine geliyor. Gencecik bir oyuncuyu bu halde sahaya sürmek nasıl bir mantıktır anlamıyorum ben. Aydın konusunda katılıyorum Aydın a haksızlık yapıldı ama Batuhan konusunda gereksiz bir yüklenme var Batuhan ın oynayacağı zamanlar yakın zaten ama bu maça kadar adam hiç doğru dürüst hazır olamadı bilmiyorsunuz sanki bunu bizim söylememize ne gerek var.