Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 02:15   #1
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kronik sakatlarimiz ve Istikrar

Yakin donemde transfer edilen yada sozlesme yenilenen sakat ve (veya) istikrar yakalayamaycagi belli bazi futbolcularimiz:

1- Nihat: Ispanyada cok agir bir sakatlik gecirdi ve transferinden once 2 sene boyunca oynadigi mac sayisi cok azdi.Oynadiklarinda da performansi eski gunlerini mumla aratiyordu.Sirf Topuz olayini unutturmak icin goz boyamak amaciyla alindi.

2- Nobre: Begenirsiniz begenmezsiniz o baska konu.Fakat bu yilki Nobre gecen yillara gore cok daha kotu.Sebebi bence gecen sezon sonunda belinden gecirdigi rahatsizlik.Bu durum ortadayken onca paraya nicin sozlesme yenilenir?

3- Rustu: Yetenekli ve eskiden iyi bir kaleci oldugu kesin.Ama kroniklesmis sakatliklari sebebiyle yeterli idman yemiyor ve surekli oynayamadiginda inisli cikisli bir grafik ciziyor.fb deyken bu durumu ortada olan bir kaleci hangi akla hizmet alindi?

4- Delgado: Sanki talibi cokmus gibi gecen sezon ortasinda yangindan mal kacirircasina 7 milyon eur nasil cope atildi.Insan 3 yil boyunca kulubunde oynayan sana verdikleri (daha dogrusu veremedikleri) belli bir adamla nasil sozlesme yenileyip yabanci kontenjanini daraltir?

Bu isimlere Tabata ve ne oldugu belirsizlere( diatta,gordon s.) verilen parayida ekleyin.Bu futbolcularin maliyeti cok iyimser olarak 30 milyon eur.Bu futbolcular yerine 7 milyona Carew,7 milyona iyi bir kaleci ve 12-13 milyona Riquelme gelmezmiydi?Gelmis olsa su an liderligimi tartisirdik,sampiyonlar liginde ceyrek finaldeki rakibimizimi?
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla