Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Zaten yonetimi elestirmek amaciyla konuyu actim.Ama bu transferlere onay veren Teknikdirektorlerderde sorgulanmali.Yok onay vermedilerse ve ona ragmen bu transferler yapildiysa zaten bahsi gecen teknikdirektorleri tartismaya gerek yok.
Yapilmayanlar konusunda ise tamamen haklisin. |
Başkanın bireysel olarak tek başına bu teknik yönetimsel mevzuları bilmesi gerekmiyor. Başkan dediğin adam ekibiyle vardır Yönetim esasen bir bütün olmalıdır. Bir başkan herşeye yetişemez bunun farkında olan bir başkanda mutlaka ekibine bu işlerden anlayan sağlam isimler katmak zorundadır.
Malesef biz kulüp olarak tek adamın idresine bırakılmış durumdayız, diğer yöneticiler sadece asistanlık yapıyorlar. Sadece eşlik ediyorlar başkana. Bunu bu senenin başında bir imza töreninde Ertunç Soğancıoğlu' na attığı fırça esanasında sezinledim. Oysaki bu camiada futbol tekniğinden Avrupa futbolundan çok iyi anlayan İbrahim Altınsay gibi isimler var. Bu isimler illaki başkan veya futbol şubesi sorumlusu falan olması gerekmiyor, bir şekilde idareci yönetici olarak ta görevlendirilebilir. Yönetim Kurullarında da yer alabilir.
Demirörenin en büyük sorunu ekip kurmamak tek başına heryere yetmeye çalışmak. Ben yönetime aday olan yeni isimlerin bu ekip işi olayını ciddiye alarak aday olmaları gerektiğini düşünüyorum. Kaldıki mevcut Başkan Y1D1' in de geçmişte yaşadıklarından ciddi anlamda ders çıkardığını ve bundan sonra bir nebze değişime gideceğini düşünüyorum her ne kadar istemesem de...