Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı
Başkanın bireysel olarak tek başına bu teknik yönetimsel mevzuları bilmesi gerekmiyor. Başkan dediğin adam ekibiyle vardır Yönetim esasen bir bütün olmalıdır. Bir başkan herşeye yetişemez bunun farkında olan bir başkanda mutlaka ekibine bu işlerden anlayan sağlam isimler katmak zorundadır.
Malesef biz kulüp olarak tek adamın idresine bırakılmış durumdayız, diğer yöneticiler sadece asistanlık yapıyorlar. Sadece eşlik ediyorlar başkana. Bunu bu senenin başında bir imza töreninde Ertunç Soğancıoğlu' na attığı fırça esanasında sezinledim. Oysaki bu camiada futbol tekniğinden Avrupa futbolundan çok iyi anlayan İbrahim Altınsay gibi isimler var. Bu isimler illaki başkan veya futbol şubesi sorumlusu falan olması gerekmiyor, bir şekilde idareci yönetici olarak ta görevlendirilebilir. Yönetim Kurullarında da yer alabilir.
Demirörenin en büyük sorunu ekip kurmamak tek başına heryere yetmeye çalışmak. Ben yönetime aday olan yeni isimlerin bu ekip işi olayını ciddiye alarak aday olmaları gerektiğini düşünüyorum. Kaldıki mevcut Başkan Y1D1' in de geçmişte yaşadıklarından ciddi anlamda ders çıkardığını ve bundan sonra bir nebze değişime gideceğini düşünüyorum her ne kadar istemesem de... |
Tespitinin buyuk bolumune katiliyorum.Onumuzdeki secimde maalesef Y1D1 yeniden secilecek.Besiktas dinamiklerini biraz bilen biri bu gercegi gorur.Fakat Demirorenin dogru ekip kurma yonundeki fikirlerine katilmiyorum.Sebebi su:
Demiroren kafasindaki ekibi kursa bile disardaki adamlarin sozunu dinleyen,cabuk gaza gelen bir yapiya sahip.Bir sure Sinan Engini(menajer degilken) dinledi,bir sure Levent Erdogani dinledi,bir sure menajer figeli dinledi.Dikkat edersen yaptigi transferler,hocalara danismadan aldigi kararlar, futursuzca harcadigi paralar hep bu laf ebelerinin ve son dakika caresizliginin urunu.Can cikar huy cikmaz.Demiroren olabilecek en iyi ekibi kursa dahi yasanacak ilk krizde ekibine sormadan sacma sapan bir hamle yapip herzamanki gibi rezil olacaktir.Bunu gormek icin muneccim olmak gerekmez.Gecmise bak son dakikada yapilan tum transferler yanlis,kizginlikla yapilan tum aciklamalar baskana tukurdugunu yalatmis,heyecanla girisilen baska takimlarin elinden futbolcu kapma olaylari hep husran.Isin ozeti Demiroren sakin ve sogukkanli olamiyor.Buda Bjkyi bataga surukluyor.