Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 03:25   #7
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tespitinin buyuk bolumune katiliyorum.Onumuzdeki secimde maalesef Y1D1 yeniden secilecek.Besiktas dinamiklerini biraz bilen biri bu gercegi gorur.Fakat Demirorenin dogru ekip kurma yonundeki fikirlerine katilmiyorum.Sebebi su:

Demiroren kafasindaki ekibi kursa bile disardaki adamlarin sozunu dinleyen,cabuk gaza gelen bir yapiya sahip.Bir sure Sinan Engini(menajer degilken) dinledi,bir sure Levent Erdogani dinledi,bir sure menajer figeli dinledi.Dikkat edersen yaptigi transferler,hocalara danismadan aldigi kararlar, futursuzca harcadigi paralar hep bu laf ebelerinin ve son dakika caresizliginin urunu.Can cikar huy cikmaz.Demiroren olabilecek en iyi ekibi kursa dahi yasanacak ilk krizde ekibine sormadan sacma sapan bir hamle yapip herzamanki gibi rezil olacaktir.Bunu gormek icin muneccim olmak gerekmez.Gecmise bak son dakikada yapilan tum transferler yanlis,kizginlikla yapilan tum aciklamalar baskana tukurdugunu yalatmis,heyecanla girisilen baska takimlarin elinden futbolcu kapma olaylari hep husran.Isin ozeti Demiroren sakin ve sogukkanli olamiyor.Buda Bjkyi bataga surukluyor.
Hepsine katılıyorum.
Bende malesef ve malesef ki başkan seçileceğini düşünenlerdenim. Ve yukarıda yazdıklarımı olduğunu veya olacağını düşündüğüm için yazmadım. Demirörene dair yazdılarımı geleceğe dönük bir temenni olarak yazdım ama bende ciddi anlamda bunları yapabileceğini ve düzeleceğini istediğimiz Beşiktaşa yakışan bir başkan haline geleceğini hayal ettiğim, temenni ettiğim için yazdım. Ama banada pek gerçekçi gelmiyor malesef. Peki ne yapıcaz bu durumda göz göre göre nasıl bu adam yeniden başkan seçilir nasıl insanlar gidip oylarını bu tablo neticesinde bu adama vericekler...

Herkes elini vicdanına koysun vicdanlar ne söylüyorsa ona göre oy versinler.