Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 14:12   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Everton - Tottenham : 2-2

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'de 15. hafta maçında Everton sahasında Tottenham'ı ağırladı. Goodison Park'da oynanan ve müthiş bir seyir sevgi yaşanan karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
Tottenham'ın golleri 47. dakikada Jermain Defoe ve 59. dakikada Michael Dawson'dan geldi. Tottenham bu gollerden sonra karşılaşmayı kazandım diye düşününce işler bir anda değişti.

SAHA HERŞEYİ DEĞİŞTİRDİ!
Everton hiç olmazsa bir puan dedi ve 63. dakikada oyuna giren Fransız oyuncu Louis Saha farkı 1'e indirdi. Saha'nın 78. dakikada attığı golden sonra Everton baskıyı iyice arttırdı. Maçın 83. dakikasında Saha'nın rövaşatası direğin dibinden auta çıktı. Bu pozisyondan sonra oyunu iyice rakip kaleye yıkan Everton 87. dakikada Tim Cahill'in golüyle skoru 2-2'ye getirdi.
TİM HOWARD 1 PUANI KURTARDI!
Tam maç böyle bitecek derken 90. dakikada ceza sahası içinde Palacios, Hibbert'ın müdahelesi sonucunda yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Palacios bu pozisyondan sonra sakatlanarak sahayı sedye ile terk etti. Penaltı vuruşunu kullanmak için topun başına gelen Defoe, galibiyet fırsatını değerlendiremedi ve penaltıyı kaleci Tim Howard'ın üzerine vurdu. Bu pozisyonun ardından iki takımda maçta başka gol bulamadı ve müthiş mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.


Click the image to open in full size.
12'Yİ ATTI, 13'Ü KAÇIRDI!
Karşılaşmanın ilk golünü atan İngiliz golcü Defoe ligdeki 12. golünü atmış oldu. Defoe, 90. dakikadaki penaltıyı gole çevirmiş olsaydı, ligdeki 13. golüne imza atmış olacaktı. Tottenham'ın defans oyuncusu Dawson ise bu sezon ligdeki ikinci golünü kaydetti. Geçen hafta Aston Villa deplasmanında attığı golle takımına 1 puan kazandıran İngiliz oyuncu bu hafta yine gol atmayı başardı.
Everton'ın ilk golünü atan Saha ligdeki 9. golünü atarken; Cahill ise 2. golünü kaydetmiş oldu.
3 HAFTA ARADAN SONRA
Everton bu beraberliğin ardından 3 hafta sonra ligde puan almayı başardı. Bu sonucun ardından Everton puanını 16'ya, Tottenham ise puanını 27'ye yükseltti.
Premier Lig'de bir sonraki hafta maçında Everton, Chelsea deplasmanına konuk olurken; Tottenham sahasında Wolverhampton'ı ağırlayacak.
Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla