Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2009, 16:44   #25
CEK_BJK
 
CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Protestoları beşiktaşlılık duruşuyla bağdaştırmak ne kadar yanlışsa sadece gol atamıyor diyede adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazdırmış bu kulübün alt yapısından çıkıp bizleri İspanyada tarihimizin en iyisi olacak şekilde temsil etmiş birine yapılan protestolar yakışık kalmamıştır.Sadece biraz sabretmek gerektiğini inanıyorum ki gerçek Nihat ortaya çıktığında bizlere çok maç kazandıracaktır..
hocam iyi güzel demişsin de nihat Beşiktaş'a bu zamana kadar ne vermiş ne katmış, aynı şekilde milli takıma?

Nihat ispanyada sadece bir sezon iyi oynadı ki attığı gollere bakarsanız %100 şanstır. O kadar iyi olsa dönermiydi? Ki dönmedi de yd parasını kimsenin vermeyeceği bir rakama yükseltene kadar..

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece gol atamıyor diyede
Adamın işi gol atmak! Bunun içi 3milyon€ alıyor. sabır sabır dedik sezon başından beri 1 gol atmasını bekliyoruz. boş kalelere, karşı karşıya pozisyonları atamıyorsa daha neyi atacak?

İnsanda biraz utanma, yaptığı işe biraz saygı olur. Otursun seyretsin bu zamana kadar oynadığı topu katlanabiliyorsa kendisine zaten diyecek hiçbirşeyimiz yok.

Sırf nihat mı peki? Asla.. senelerdir nobre diye bir bela var ki başımızdaki asıl en çok protestoyu onun yemesi lazım. Bir takım anca bu kadar sömürülür.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla