Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2009, 08:16   #1039
gokhan06_23
 
gokhan06_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş - CSKA Moskova(muhtemel 11 ler)

Beşiktaş, Avrupa yolundaki en ktirik virajında. Rakip CSKA... Tek hedefin galibiyet olduğu Kartal'a sadece galibiyet de yetmeyebilir. Ama önce galip gelmek şart...

Tur nasıl gelir?
Beşiktaş, CSKA’ya yenilir veya berabere kalırsa grubu 4. sırada bitirecek. Kartal, CSKA’yı yener, Wolfsburg, M.United’dan puan alamazsa, siyah-beyazlılar yine grup sonuncusu olacak. Zira CSKA, Beşiktaş ve Wolfsburg 7 puanda buluşurlarsa, üçlü averajla Wolfsburg ikinci, CSKA üçüncü, Beşiktaş dördüncü oluyor. Beşiktaş, CSKA’yı yener, Wolfsburg da M.United’dan puan alırsa grubun üçüncüsünü Türkler ve Ruslar arasındaki ikili averaj belirleyecek. Beşiktaş’a ikili averajda üstünlük kurmak için 2 farklı ya da 1-0’lık tek farklı galibiyet gerekiyor. 3-2, 4-3 gibi tek farklı mağlubiyet CSKA’ya yarıyor. Beşiktaş CSKA’yı 2-1 yenerse de turu geçen taraf genel averajda Ruslar oluyor.
Click the image to open in full size.
Devlerin kritik gecesi
Şampiyonlar Ligi’nde A, C ve D Grubu maçları bu akşam tamamlanacak. Gecenin önemli randevusu A Grubu’nda yaşanacak.Juventus ile Bayern Münih ikinci takım olmak için kozlarını İtalya’da paylaşacak. 8 puanlı Juventus’a, 7 puanlı Alman rakibi karşısında evinde alacağı bir beraberlik yeterli olacak. C Grubu’nda oynanacak Marsilya-Real Madrid ve Zürih-Milan maçları da, grupta ilk iki sırayı alacak takımları belirleyecek olması açısından önem taşıyor.
Click the image to open in full size.
gokhan06_23 Ofline