Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2009, 16:19   #2
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım hala anlamak istemiyorsunuz gol atmasını bekleyenler bizleriz Nihata hocanın vermiş olduğu görevin sahaya çıktığında gol atmak olduğunu hanginiz kesin bir dille söyleyebilirsiniz keza gol atmak olduğunu kabul edecek olsakta Nihat gol atamıyor diye nihata küfretmek Beşiktaşlıyım diyen bir insana yakışmaz..

demişsin ki utanması varsa yaptığı işe saygısı olsun.Saygısı olmadığını hangi kriterlere göre göre söylüyorsun.bunu açıklarsan sevinirim.Oynadığı futboldan dolayı kendisininde memnun olmadığını oyundan alındığında yüzüne baktığında da anlarsın.

Ve attığı gollere şans diyorsan da sana youtubeye bir kezde nihatın gollerini seyretmek için kullan derim ...
Nihat forvet olarak çıkıyor, tabi ki gol bekleyeceğiz. Görevi o olmasa bir maçta niye o kadar pozisyona giriyor? Ben asla nihat'a ya da başka bir futbolcuya küfür edilmesinden yana değilim. Edenleri de şiddetle kınıyorum. Hiçbir insana küfür edilmez işin sonu kötü yerlere varır

utanmak ve saygıdan kastım, bir futbolcu kötü olduğunu biliyorsa çıkıp oynamaz "Hocam formda değilim beni 1-2 hafta beklet" der aynı formda olanın beni oynat demesi gibi. Demek ki nihat iyi olduğunu düşünüyor ki o formayı giyip çıkıyor. Farazi konuşmamak lazım ama belki de formayı kendisi istiyor nerden bilebiliriz. İşte olay burada başlıyor. Bu futbolu oynayıpta hala iyi olduğunu düşünüp sahaya çıkıyorsan o zaman senin ne arkadaşlarına ne seyirciye ne de o formaya saygın yoktur.

gol işine hiç girmek istemiyorum çok çok uzar gereksiz yere sonuçta yorum işi herkes farklı düşünebilir saygı duyarım