Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2009, 17:36   #14
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1. sorunun cevabı Sinan Vardar kesinlikle kendi çıkarlarını kulübün önünde tuttuğunu düşündüğüm ve vaktinde muhalif gibi görünerek kendini gündemde tutmaya çalışan alt yapıdan her ne kadar anlasada hatır gönül işlerini her daim yapmaya çalışan bir isimdir. Ve ne kadar sevmesekte YD kendine karşıı gelenleri yemleyerek susturmayı iyi beceren bir isimdir..

2. sorunun cevabı Fikret Orman her ne kadar muhalefet ediyor görünsede aslında hiçbir zaman gerçek muhalefetçi olmamıştır Demirörene karşı özellikle su seçim öncesinde herhangi bir oluşum içinde yer almaması ve hiçbir propaganda yapmayarak rengini belli etmiştir.

3. sorunun cevabı bu noktada senden ayrılmaktayım kara kartal forumda her ne kadar yönetim aleyhinde protestoları susturmuş görünsede bu seçim öncesinde bir oyu olduğunu ve bunuda Demirörene vermeyeceğini bir yazısında belirtmiştir.

4. sorunun cevabı ise Tuğrul Yenidoğan halada Demirören yönetimi eleştirmektedir.Ve yaptığı araştırmalarda tribünde ki olayların arkasında yönetime ağır eleştirilerde de bulunmuştur.
ilk 2 maddeye bir diyecegim yok.
3. madde icin bildigim su:Yemen Eksioglu Sinan Vardarin kankasi.Sinan Vardarin yonetime girip Yemen Eksioglunun baska tarafa oy vermesi sozkonusu olamaz.Birde su varki Yemen Eksiogluna ne zaman secimler sorulsa yuvarlak cumleler kurup,isim vermeden flu cevaplarla soruyu gecistiriyor.
4. Madde icin ise hakli olabilirsin.Ama ben taraftar olaylari sonrasinda Tugrul Yenidoganin bu olaylarla yonetimi ayirmaya calistigini ve secime yaklasilan su gunlerde hicbir kongre haberi yapmadigini hissettim.Yaniliyorda olabilirim.Tugrul Yenidogan guvenilir bir gazeteci.