Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 00:22   #1072
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-1 biten Cska Moskova maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamalar şu şekildeydi :

-MAÇIN DÖNÜM NOKTASI TELLO`NUN POZİSYONUYDU-


Grupta esasında Manchester United zaten favoriydi. Grupta 4 puan alıyoruz. Bunun 3`ünü Manchester`dan birini de Wolfsburg`tan alıyoruz. Aslına bakarsan 1`i hariç diğer 5 maçı 3 puanla bitirebilirdik. Bugün rakibimiz kalemize 2-3 defa geldi ve 2 gol attı. Belki de maçın dönüm noktası Tello`nun dışarı attığı toptu. Biz de dengeli oynamak zorundaydık. Biz 1-0`ı düşünmedik. Eğer 1-0 kazansaydık zaten bu maç 2-0 , 3-0 olurdu. Tello`nun pozisyonu çok önemliydi. İkinci yarıda da bulduğumuz pozisyonlar var. Bobo`nun var, Ferrari`nin var. Olmadı maalesef. Taraftarımız da bugün takımımızın çabasından dolayı desteğini kesmedi. Onlar dışarda biz içeride elimizden geleni yaptık. Biz bugün burada 7 puanı bulabilecek oyunu oynadık ama maalesef olmadı. Her oyunun bir stratejisi vardır. Cska ile ilgili düşüncemizde buydu. Bugün görevini yapmayan oyuncumuz yoktu. Cska güçlü bir takım. Ve onları baskı altında tuttuk bizde. Ürettiğimiz pozisyonlar vardı bugün. Olmayınca olmuyor. Moskova`daki maçta bu maçtan farksızdı aslında. Orada da çok net pozisyonlar harcadık. Zaten Şampiyonlar Ligi`nde çok fazla pozisyon bulamazsınız. En fazla bulabileceğiniz pozisyon sayısı 5`tir. Biz de bugün neredeyse bu kadar pozisyon bulduk. Ama olmadı.

-DEVRE ARASINDA BİR TAKVİYE SÖZ KONUSU DEĞİL -


Devre arasında bir takviye söz konusu değil. Benim oyuncularımdan kuşkum yok. Golcülerim de zaman zaman her golcünün yaşadığı bir kriz dönemi yaşıyorlar. Önümüzde iki tane yolumuz kaldı. O yollarda da elimizdeki kadroyu kullanacağız. Beşiktaş bu iki ünvanın geçen seneki sahibi. Ve bu ünvanları korumak için yine aday.

-DELGADO DÖNDÜĞÜNDE PERFORMANSLARA BAKACAĞIZ-


Delgado iyileşiyor. Ve şimdiden o geldiğinde ne yapacağımızı söyleyemeyiz. Çünkü o zaman oyuncularımızın performansına bakacağız ve öyle karar vereceğiz.
Cagla Ofline