Beşiktaş`ın Brezilyalı golcüsü Bobo, 2-1 biten Cska maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Bobo yaptığı açıklamada "Maçın başında maçı koparacak bir şans bulduk ama bunu değerlendiremedik. Sonra da golü biz yedik. Maçın sonlarına doğru golü atınca kazanabileceğimizi düşündük ama sonra çok şanssız bir gol daha yedik. Üzgünüz Avrupa`da devam edemediğimiz için. İstediklerimizi yapamadık. Bundan sonra tüm düşüncelerimiz lig üzerine olacak." dedi
Beşiktaş`ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Toraman, 2-1 biten Cska Moskova maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Toraman yaptığı açıklamada "Takım olarak mücadele ettik. Çok kötü goller yedik. Çok üzgünüz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. İşte gerçek Beşiktaş taraftarı bu. Her zaman yanımızda olmalarını istiyoruz. İnşallah onları ligde ve kupada mutlu edeceğiz." dedi.
Beşiktaş`ın tecrübeli kaptanı İbrahim Üzülmez, 2-1 biten Cska maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Üzülmez yaptığı açıklamada "Bugün oyunun geneline baktığımzıda girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Bunları değerlendiremezseniz maalesef rakip değerlendiriyor. Takım olarak bugün çok iyiydik. Ama dediğim gibi girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve kendi kalemizde gördük golleri. Haketmediğimiz bir mağlubiyetti." dedi.
Beşiktaş`ın yıldız oyuncusu Nihat Kahveci, 2-1 biten Cska maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Kahveci yaptığı açıklamada "Başarız olduğumuzda eleştirilmek normal. Ben saygı gösteriyorum eleştirilere. Bugün çok iyi mücadele ettik. Galip gelebilecek pozisyonlara da girdik ama rakibimiz girdiği pozisyonları atmayı başardı. Biz galip gelmek için yüklendik son dakikalarda ve risk aldık. Bu yüzden de golü yedik. Seyircimiz de bizim performansımızı gördü ve maç sonunda gerekli reaksiyonu verdi zaten. Bundan sonra elimizden geleni yapıp daha iyi işler yapmaya çalışacağız.
Ben Beşiktaş`ta başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Ben de istiyorum her vurduğum şut gol olsun. Ama her futbolcunun böyle dönemleri oluyor. Takım da kötü gidince ben de dikkat çektim. Eleştirilerden ders alıyorum. Ve daha çok çalışıyorum. Ben de biliyorum, Nihat sahada oldu mu herkesin beklentileri artıyor. Ben bu kadroda olduğum için, yuvamda olduğum için çok mutluyum. Ben Nihat olarak önemli değilim, önemli olan Beşiktaş. İnşallah bundan sonra beklenen, özlenen Nihat`ı izlettireceğim. Ben hiçbir mazeret üretmeyeceğim. Taraftarımız ne yapacağını çok iyi biliyor. Alkışladıkları gibi eleştiri hakları da var tabii ki. Hocamız sonuna kadar destek veriyor bana. Ben de daha iyi bir Nihat izletmek için elimden geleni yapacağım." dedi.
-Haber1903-