Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 08:34   #1080
gokhan06_23
 
gokhan06_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Evdeki yabancı!

İnönü Stadı'ndaki 3 Devler Ligi mücadelesinden de yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, tarihinde ilk kez evinde üst üste 3 Avrupa maçını kaybetti.
Yorum Yaz Arkadaşına Gönder YazdırHaberi Paylaş kapat
Facebook
Mixx
Delicious
Stumble Upon
Twitter
Friend Feed

Google
Digg
Yahoo
Reddit
Myspace



Click the image to open in full size.
Şampiyonlar Ligi yolculuğuna çok büyük umutlarla başlamıştı Beşiktaş. Hedef, grubu lider bitireceği düşünülen Manchester United’ın arkasından ikinci olmaktı. Bu yolda da hedef Almanya’nın Wolfsburg takımını ekarte etmek olarak konulmuş, CSKA Moskova hesaba bile alınmamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Son maçlar oynanmadan önce gruptan çıkma şansını yitiren Kara Kartal için artık tek bir hedef kalmıştı; 3. olup yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek. Rakip CSKA’ydı ve onlar da ikinci olup gruptan çıkmayı amaçlıyordu. Ne yazık ki, Beşiktaş’ın değil, CSKA’nın istediği oldu. Maçlar başlamadan önce hiç şans tanınmayan Rus ekibi, 13 puanlı Manchester United’ın ardından 10 puanla grubu ikinci sırada tamamlarken, Beşiktaş son sırada kaldı.

Evinde tek golü var
Çarpıcı olan, Kara Kartal’ın, Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği 4 puanı da dış saha maçlarından çıkarmasıydı. Bir başka deyişle Siyah-Beyazlılar, BJK İnönü Stadı’nda oynadığı 3 maçı da kaybetti. M.United’a 1-0, Wolfsburg’a 3-0, CSKA’ya 2-1 mağlup olan Beşiktaş, evindeki tek golünü dün akşam Bobo’yla kazandı. Kartal, M.United’ı deplasmanda 1-0 yenmiş, Wolfsburg ile golsüz berabere kalmıştı.
Click the image to open in full size.
gokhan06_23 Ofline