Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 08:37   #1
gokhan06_23
 
gokhan06_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kimse yoksa, Owen var: 1-3

11 eksikle Wolfsburg'un karşısına çıkan Manchester, rakibini Owen'la devirdi. Doping skandalı sonrası Almanlar da Beşiktaş gibi UEFA'nın kararını beklemeye başladı.

Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti İngiliz temsilcisi Manchester United, 11 eksikle geldiği Almanya’da Wolfsburg’u devirmeyi başardı: 1-3. Grubun kaderini etkileyen mücadele öncesi Kırmızı Şeytanlar’da Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Wes Brown, Gary Neville, Rafael, Fabio, John O’Shea ve Jonny Evans sakattı. Teknik direktör Alex Ferguson, Premier Lig maçlarını düşünerek gruptan çıkmayı garantilediği karşılaşma için Almanya’ya Wayne Rooney, Dimitar Berbatov ve Ryan Giggs’i götürmedi. Orta saha oyuncularının savunmada yer aldığı United’ın ve gecenin yıldızı kuşkusuz Michael Owen’dı. İlk yarının sonunda 44. dakikada İngiliz futbolcu, skoru 1-0 yaptı.

Dzeko’nun golü yetmedi
Ardından Panzerler, dengeyi sağlamak için bastırdı.. Ve 56’da Bosnalı futbolcu Edin Dzeko, Wolfsburg’a beraberliği getirdi: 1-1. Ev sahibi bir üst tur için ümitlenmişti ama Owen takımını tek başına taşıdı. 83’te tecrübeli golcü ikinci kez sahneye çıktı: 1-2. Wolfsburg yüklendi ama noktayı 90+1’de hat-trick yapan Owen koydu: 1-3. United zirveyi garantiledi, Wolfsburg ise Avrupa Ligi’ne kaldı.
gokhan06_23 Ofline   Alıntı ile Cevapla