Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 10:50   #21
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar sizleri bilmem ama ben bu ilker yasine uyuz oluyorum. Bu kadar kötü maç anlatan bu kadar antipatik bir insan olamaz. Ayrıca banyomu yapmıyor nedir 1 tane hatırlamıyorum bu adamın anlattığı ve kazandığımız bir maç..

Ayrıca yorumlayacak adam mı kalmadı ki febeli rıdvan dilmeni getirmiş oraya. adam maçın 50nci dakikasında dalga geçer gibi konuşup cska gidiyor, Beşiktaş bu doping olayının peşine düşsün vs şeklinde konuşurken ilker yasin dur napıyorsun daha herşey bitmedi belki atar Beşiktaş diyor.

Sinirliyim belki çatacak yer arıyorum ama ne olursa olsun bu ilker yasine uyuz oluyorum
valla ben 29 yaşındayım bu dağ malının anlatığı maçlarının birisini kazandığımızı hatırlamıyorum( yanılıyorsam özür) ama adam harbi özürlüymüş bu sabah istanbul dan geldikten sonra tv den maçı tekrar seyrettim olacak iş değil maç 1-1 cska nın siyahi oyuncusu oyuna sonradan giren(ismini hatırlamıyorum) c.alanı içinden gol kaçırıyor bobo golü için bile bu kadar heyecanlanmamıştır!!! yönetimin burda suçu olduğunu zannetmiyorum. bu oynayacağımız inönü deki ilk maçta taraftar olarak büyük bir protesto yapmamız lazım( star tv ilker yasin ve rıdvan dilmen e)