Her şey geride kaldı, olan oldu artık. Şimdi sayfayı baştan aşağı ''keşke'' diye başlayan cümleler ile doldurabilirim ama bunun faydasız olduğunu bildiğimden çok uzatmayacağım.. Her zamanki gibi hatalar çok, bazısı affedilmeyecek kadar büyüktü. Bunların yanında mücadele de vardı ama o da hatalar ile dolu bir mücadele.. Fakat şuan ah vah etme vakti değil. Ortada bariz olan hataları görüp,bilip onlara çözüm bulma vaktidir.. Ben başından beri söylüyorum Denizliyi fb yıllarından beri çok sevmem. Fakat bu onun birikimli, tecrübeli biri olduğunu kabul etmediğim anlamına da gelmez. Bazn saç baş yoldurtacak kadar üzse de bizi ben yine de Mustafa Denizliye güveniyorum. Şurda kaldı ligin kapanmasına 2 maç,artık dün ile meşgul olmanın hiçbirimize faydası yok. O yüzden artık bugüne bakıp, Mustafa Hocanın ve futbolcularımızın takımda varolan hataları görüp, onlara bir an önce çözüm bulup öyle devam etmeleri gerek yollarına ki bizler de onlar da mutlu olsun. Diyeceğim son şey, Allah yardımcınız olsun.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! |