Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2009, 11:34   #26
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hoca'nın hataları yok mu var ? Ama sahaya çıkardığı kadro'yu ben hata olarak görmüyorum 1-0 yettiği bir karşılaşmada rakibin hızlı ve tehlikeli oyuncularından kurulu bir ortasahaya karşı bu şekilde bir takım çıkarması gayet normal. Defansif bir kadro ile bu kadar kontra verip bu kadar kart görüyorsak ofansif bir kadro ile sahaya çıkmış olsaydık inanın bu maçın skoru daha farklı olurdu. Bunu maçın son dakikalarında baskılı oynamaya başladığımızda gördük.

Hoca'nın bu maçta ki tek hatası oyuncu değişikliklerinin geç yapılmış olması. Belki daha erken bir müdahale ile daha fazla pozisyon yakalayabilirdik. Ama şöylede birşey var giren oyunculara bakıyoruz Uğur İnceman-Nihat-Nobre bu üç isimde bu takımda kalmamalı diye günlerdir tartışılmıyormu ? Bu takımın forveti orta sahası bu isimler olmaz denilmiyor mu ? Yani hoca'ya yeter diye bağarana kadar hoca'dan önce bu kadroyu kurup al bu kadro ile avrupa'da bize şapkadan tavşan çıkar diyenlere yeter denilmesi gerekiyor. Sezon başında tüm camia'ya sözler verenler çıkıp bügun neden konuşmuyorlar ? Bu kadro Türkiye'de şampiyon olur ama Avrupa'da fazlasını beklemek hata olur.

Hoca kesinlikle görevine devam etmeli bence. Elindeki malzeme ile yapabilecekleri bu kadar. Bu kadar formsuz ve sakat futbolcunun olduğu bir takımda yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Hoca Nobre ile maça başlasa neden Nobre'yi oynattın diye sitem edilir. Nihat ile başlasa Nihat forvet oynarmı denilir. Tabata oynasa aldığı paranın hakkını vermiyor denilir. Ancak bu söylediklerimin hepsi malubiyetlerden sonra ortaya çıkar. Yeter artık skor taraftarlığı yapmayın gerçekleri görerek yeter diye bağarın. Burada ki tek gerçek yanlış bir yönetime sahip olmamız.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla