ben yazmadan dusunuyorm ve buna bi anLam weremiyorm.. simdiye kadar bizim basImIza geLen haksIzLIkLar hemen unutulup geciLiyo gerek medya gerek taraftar tarafIndan kaybettigimiz sampiyonLukLarIn esamesi okunmuyo ama ne zaman ezikLere bi haksIzLIk oLsa herksin akLInda sen biLe bana sakarya macInda kaybettikLeri 3 puanI soyLuyosn.. biz ne sampiyonLukLar kaybettik serefsizLer yuzunden.. onLarIn kaybettikLeri devede kuLak kaLIr.. zaLadLar , ankaradaki 8-0 LIk macLar , maLatyaya gonderiLen doganLar , sahinLer , azizenin acIkLamaLarI 'ben su ana kadarki baskanLIk surecimde macLarIn sadece sahada kazanILmadIgInI ogrendim' dedigi , samsun macInda gordugumuz 5 kIrmIzI kartIn oldugu sezon( sadece o macI diiL geneL oLarak sezonu kastediyorm) , aynI sezon macIn son 5 dakKasInda yapILan kuraL hatasIndan (mac o sIraLar 1-1) macIn tamamInI oynamaLarI.. ben dusununce bunLar akLIma geLiyo .. gerci bu saydIkLarImIn arasInda Levent bIcakcI zamanInda olan oLayLarda war fe(n)erasyon yazmam tamamen aLIsganLIk.. su an haLuk ulusoyun cincona yakIn oLdugu ust uste 4 kere sampiyon oLdukLarI zamandan beri ortada.. yani onLar da sutten cIkmIs ak kasIk diiLLer .. iste ben bu yuzden kufur ediyorm .. eger bu dusunmeden yazmaksa ben dusunmeden yazIyorm .. bu da benim bi kusurum oLsun..
__________________ şu aLemde iki büyük wardIr..
biri BEŞİKTAŞ..
diğeri 70'Lik rakI.. |