Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2009, 18:24   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aksu'nun seçim bombası

Beşiktaş camiası yeni İnönü Stadı hakkında gelişmeleri yakından takip ederken müjdeli haber başkan adayı Murat Aksu`dan geldi.

Deprem Yönetmeliğine göre İnönü Stadı`nın kesinlikle yenilenmesi gerektiğini belirten Murat Aksu, yöntem olarak ise tarihi eski açık tribünlerine dokunmadan diğer tribünleri parça parça inşa ettirmeyi planlıyor.

Bu şekilde takımın aksatmadan maçlarını İnönü Stadında oynayabileceğini düşünen Aksu, inşaata numaralı tribünlerden başlayacak.

Lig biter bitmez inşaata başlanacağını ve ilk tribünü yeni sezona yetiştireceğini hesaplayan Aksu ,inşaat masraflarını ise sponsor bularak ve bu şekilde klübe hiç bir yük getirmeden karşılamak istiyor.

Bu çalışmalarının ilk meyvesini aldığını belirten Murat Aksu değerli üyelerimizden sayın Turgay Ciner`in ilk tribünün sponsoru olarak bütün masraflarını karşılayacağını belirtiyor. Diğer iki tribün için sponsor arayışlarının hızla devam ettiğini söyleyen Aksu, seçim tarihine kadar bütün sponsorları ilan etmeyi hedefliyor.

-HABER1903-

dün izledim çok güzek konuştu biz her başkan adayı gibi ortaya stad maketi koymayacağız dedi hatırlarsınız geçmişteki stad maketlerini 19 mayısda kazma vuruluyor sözlerini söyledikleride çok mantıklı tarihi eser kısmına dokunmayacağız diyor yani izin çıkar parça parça diyor oldukça mantıklı
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla